Селекция от смартфони vivo, които да сложите под коледната елха

1394
Селекция от смартфони vivo, които да сложите под коледната елха
Снимка: Vivo

С наближаването на празничния сезон нов смартфон често е идеалният избор за подарък. Това не е изненада предвид, че потребителските електронни устройства се нареждат сред най-предпочитаните коледни подаръци: според проучване на Statista 15% от анкетираните лица планират да подарят технически устройства на семействата и приятелите си. Друго подобно изследване на iconkids&youth отива дори по-далеч, казвайки, че 19% от интервюираните деца поставят смартфоните на върха на коледните си списъците с желания.

Но изборът е толкова голям, а критериите разнообразни, че търсенето може да се окаже нелека задача. На помощ в намирането на идеалния спътник идва vivo, който предлага селекция от смартфони, които да отговарят на всички вкусове, нужди и бюджети!

V23 – телефонът, който ще озари коледните ви вечери

V23 е най-новият и най-впечатляващ модел от серията V на vivo: изложен на ултравиолетови лъчи, включително слънчева светлина, гърбът на Sparkling Gold постепенно променя цвета си до зелено-син градиент, благодарение на своя флуоритен дизайн. Цветът Starry Black пък подхожда на потребителите, които търсят стилен, но мощен смартфон, особено предвид неговия 6,44-инчов full HD+ AMOLED дисплей. Различните фотомодули, съчетани с разнообразни функции, ще зарадват любителите на фотографията. Снабден със специален вечерен режим, телефонът улавя невероятни нощни снимки, както и великолепни селфита с 50-мегапикселовата си предна камера! Алуминиевото покритие и корпус превръщат V23 в елегантен и тънък смартфон, тежащ едва 181 грама, който ще държите с удоволствие и стил! Смартфонът се предлага във вариантите Sparkling Gold и Starry Black.  

За любителите на купона, които искат да направят перфектната снимка: X80 Lite

За любителите на партитата, които обичат да излизат нощно време и да намират всевъзможни начини да изразят своята креативност, X80 Lite предлага страхотните 64MP задна и 50MP предна камера, с които ще заснемат перфектни кадри дори през нощта. Интелигентната технология за изображения връща забавлението във фотографията – независимо дали планирате да направите снимки на семейството и приятелите си, или искате да уловите най-незабравимите вечерни моменти. Обърнете внимание и на визията! С него ще привлечете вниманието на всяко парти, благодарение на дизайна с променящи се цветове на Sunrise Gold. Смартфонът се предлага и във версията Diamond Black.

X80 Lite е идеалният коледен подарък за онези приятели и членове на семейството, които обичат да дават израз на креативността си. 

Не пропускайте нито едно приключение с Y35

С интелигентния и солиден Y35 близките ви никога няма да пропуснат приключенията, които им поднася животът! Оборудван със забележителните 256 GB памет и голяма батерия с капацитет 5000 mAh, както и технологията за пестене на енергия с изкуствен интелект, Y35 е в крак с динамичния съвременен начин на живот, без да се изтощава.

Смартфонът ще им помогне да запечатат своя перфектен кадър, с функции, които правят заснемането на снимки и видеоклипове забавно и лесно. Благодарение на 50MP задна камера ще могат да уловят всички незабравими изживявания. Любителите на селфита също са добре подсигурени с 16-мегапикселовата предна камера, която е снабдена и с лента Selfie Spotlight – специална светкавица, която осигурява запълваща светлина за по-добре изглеждащи портрети.

Y35 се предлага в два изключителни цвята – Dawn Gold, който има иновативно двуслойно покритие с променящи се златисти нюанси, и Starlight Blue, който имитира фините отблясъци на нощното небе. 

Y22s – перфектното устройство за приятелите със забързано ежедневие

Y22s е идеалният универсален смартфон, който има изчистен дизайн и предоставя гладко и безпроблемно изпълнение на всекидневните задачи, благодарение на своите 6 GB RAM и 128 GB основна памет.

Y22s е снабден с тройна система от камери, която съчетава 50МР основна камера, 2МР макрокамера и 2МР камера за боке ефект. Дайте възможност на близките ви да заблестят, усъвършенствайки всички свои селфита и видеоклипове с инструментите Face Beauty, както и Video Face Beauty!

С минималистичния и елегантен корпус на Y22s те ще приковат вниманието към себе си, където и да отидат. Той впечатлява с нежната извивка на ъглите си, забележителната система от камери, както и с антирефлексната си повърхност. Предлага се в два отличителни цвята – версия Summer Cyan със свежа палитра от цветове, вдъхновена от прохладния бриз в горещ летен ден, и по-тъмната версия Starlight Blue в наситено синьо с фино подчертан блестящ ефект. 

Всички изброени устройства се предлагат в магазините на Технополис. 

За vivo

vivo е технологична компания, която създава страхотни продукти, базирани на идеята за дизайна като приоритет, умни устройства и интелигентни решения и услуги като основа на бизнеса. Чрез неповторима креативност, vivo предоставя на потребителите удобно мобилно и дигитално преживяване. Vivo прилага устойчива стратегия за развитие, която следва основните ценности на компанията: бенфен (benfen)*, ориентация към потребителите, базирани на идеята за дизайна, непрекъснато развитие на знания и умения, и екипен дух. 

vivo събира на едно място и развива най-добрите таланти на локално ниво. Компанията е подкрепена от мрежа от R&D центрове в Шенжен, Донгуан, Нанкин, Пекин, Ханджоу, Шанхай и Сиан. Тя се фокусира върху развиване на най-съвременни потребителски технологии, включително 5G, изкуствен интелект, индустриален дизайн, система за изображения и други технологии. vivo също така създава интелигентна производствена мрежа (включително тези, упълномощени от vivo), с годишен производствен капацитет от близо 200 милиона смартфона. Към момента vivo разви своята търговска мрежа в над 60 страни и е обичана от повече от 400 милиона потребители по целия свят.

*“Benfen” е термин, който описва нагласата да правиш точните неща и да правиш нещата точно. Това е най-конкретното описание на мисията на vivo да създава стойност за обществото.

Бъдете информирани за най-новите новини за vivo на https://www.vivo.com/en/about-vivo/news

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com