НА ЖИВОВойната в Украйна

Ще играеш само дебелани: Кейт Уинслет разказа за началото на кариерата си

5958

47-годишната британска актриса Кейт Уинслет разкри в скорошно интервю за The Sunday Times, че в началото на кариерата си се е сблъскала с тормоз заради фигурата си. И че се възхищава на дъщеря си, която е много по-уверена отколкото е била самата тя на нейната възраст, пише People.

Кейт признава, че когато е била на 14 години и е учила в театрално училище, учителят й я нарекъл „дебела“ и я предупредил, че ще трябва да се задоволи само с ролите на "дебелото момиче". Това тя сравни с бруталността на днешните социални медии, които не позволяват на някои жени да приемат телата си и да ги харесват.

„Много е неприятно, хората биват подлагани на критика, с която един млад и уязвим човек не може да се справи“, казва тя, добавяйки че за щастие във филмовата индустрия това постепенно е започнало да се променя. "Когато бях по-млада, те звъняха на агента ми с въпроса:"Какво е нейното тегло?"

Уинслет отбелязва, че сега жени като 22-годишната й дъщеря Миа Трипълтън са много по-силни и уверени в себе си. „Поколението на дъщеря ми е в състояние да отстоява себе си. Те вече са научили, че ще бъдат чути. Очевидно не във всяка ситуация, но знаят как да използват гласа си – особено младите жени. Това ме изумява. Сега младите жени са по-силни и се гордеят повече с телата си", казва актрисата като добавя, че жестоките критики в миналото са подкопали нейното самочувствие.

Откриха връзка между теглото и удовлетвореността в личния живот

След участието си в „Хамлет“ и „Титаник“ в края на 90-те години на миналия век, Кейт Уинслет получи голяма популярност, но се сблъска с вълна от критики от страна на таблоидите и отделни личности като актрисата Джоан Ривърс, която коментира, че „ако Кейт Уинслет бе свалила няколко килограма, "Титаник" никога нямаше да потъне."

Уинслет казва, че се е научила да игнорира критиките едва през 2000 г., когато се ражда дъщеря й Миа. Сега актрисата забранява да се ретушират снимките й и дори се поскарала с режисьора на сериала "Meir of Easttown", когато той се опитал да внесе корекции в плакати с нейния образ.

ОЩЕ: Кейт Уинслет: Не разбирам жените, които се разголват на червения килим 

Кейт Уинслет обмисляла фризьорска кариера докато не...

Холивудската звезда Кейт Уинслет разкри, че навремето е „клъцнала” ухото на приятел. Като малка тя обмисляла фризьорска кар...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Кино

Отиде си звезда от "Стар Трек"...
Никол Кидман ще участва в екранизация...
Филмът "Шекспир като улично куче"-...
Подготвя се премиера на втората...
Създателят на "Шесто чувство":...
От 90 до 0: тазгодишните награди...
Още един специален гост пристига...
Обявиха номинациите за "Оскар",...
Документалният филм на Шон Пен...
"СФФ тийн" – конкурсна програма...
Филмът "Васил" с Иван Бърнев тръгва...
В Русия официално забраниха показването...

Последни новини