Сигнали във вашата връзка, че не сте съвместими

2849

Първите срещи могат да бъдат незабравими и вълнуващи, но с напредването на връзката започвате да забелязвате и някои досадни навици. Не бъдете предубедени във връзката си. Може да не ви харесва как нехайно си хвърля чорапите на пода или не си измива чашата, но това не са нещата, които могат да прекратят една връзка.

Истинските неща, която могат да доведат до край на връзката ви са малко по-сложни от навиците, които бихте могли да предадете като поведенчески странности.

Червеното знаме във връзката може да се определи като нещо, което вашият партньор прави и чрез него показва липса на уважение, почтеност или интерес към връзката.

Очевидни знаци, че той ви изневерява

Знаци, че не сте съвместими

Не иска да постави етикет на връзката след няколко месеца запознанство

Живеем в свят, в който има много думи, за да се опише връзката, които са удобно неангажиращи и също донякъде безсмислени.

Но ако след няколко месеца човекът, с когото се срещате, откаже да ви нарече своя приятелка и да признае пред всички, че сте гаджета, това може да е сигнал.

Това не само може да сигнализира за липса на ангажираност, но може и да подсказва, че са романтично обвързани с някой друг.

Не качва снимки с вас в социалните мрежи

Ако вие или вашият партньор не сте в социалните мрежи или използвате профилите си единствено, за да следвате акаунти на фенове на котки, вероятно можете да пренебрегнете този факт и той да не е от значение.

Но в друга ситуация – това може да означава, че те не ви виждат като дългосрочна опция и не са готови да ви представят на приятелите си.

Не инициира вашите романтични срещи

Ако някой наистина ви харесва, няма да остави винаги вие да предлагате да се видите на среща, на разходка или на кафе. Инициативата трябва да идва и от двамата. Иначе се вижда нежелание да се обвържете сериозно.

5 знака, че сте във връзка с правилния човек

Изразявате чувствата си по различен начин

Хубаво е да имате баланс в една връзка: това, което ви липсва, партньорът да ви го осигурява и обратно.

Ако очаквате едно и получите друго при проява на чувства, може да не сте толкова съвместими, колкото сте се надявали.

Може да сте романтични и непрекъснато да казвате на партньора си, че го обожавате и го заливате с комплименти. А той от своя страна не оценява толкова комплиментите и предпочита милите действия.

Това може да ви накара да очаквате това, което давате. Ако не го получите е твърде вероятно да се разочаровате и да разберете, че не сте толкова съвместими.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Ето коя зодия ще има най-много...
Уникално любовно пожелание за...
8 признака, че в дома ви се крие...
Кариерен хороскоп за всички зодии...
Зодиакалните знаци, които ще...
Какви са перспективите в края...
Основни астрологични събития...
4 зодии, обсебени от Коледа...
6 експертни лайфхака за обем на...
Дневен хороскоп за 7 декември...
Фаза на Луната на 7 декември 2022...
3 лесни стъпки за отслабване до...

Последни новини