Сити и Холанд набелязаха нова жертва в Шампионска лига - еврокошмар на българи

1561
Сити и Холанд набелязаха нова жертва в Шампионска лига - еврокошмар на българи
Снимка: Getty Images

Само преди дни Манчестър Сити за пореден път затвърди мнението, че е един от най-силните отбори в света за последните години, като по най-категоричния възможен начин грабна дербито на Манчестър срещу Юнайтед. Сега Пеп Гуардиола и неговите момчета насочват поглед към Шампионска лига, където се изправят срещу поне на хартия най-слабия тим от групата.

Манчестър Сити е жаден за още успехи в Шампионска лига

Сити има пълен актив от точки и посреща у дома на "Етихад Стейдиъм" предпоследния в класирането Копенхаген, който има едва една точка до момента (колкото има и последният Севиля). Датският тим на няколко пъти се превръща в европейски кошмар за български отбори, но влиза в ролята на пълен аутсайдер срещу силните "граждани".

Коефициентът на efbet за това Манчестър Сити да спечели поредния си мач през сезона е 1,06, докато ставката за шокираща победа на сметката на гостите е 40,00. Съответно пазарът за равенство е оценен на 14,00. Двубоят между двата тима ще се състои в сряда, 5-и октомври, от 22:00 часа българско време.

Манчестър Сити и Копенхаген са се срещали и преди - отново в груповата фаза на европейски клубен турнир, но във втория по сила - Лига Европа, като това се случва през 2009 година. Тогава първият мач завършва при равенство 2:2, а вторият е спечелен от Сити с 2:1. Прави впечатление, че и двете срещи завършват при гол/гол и имат над 2,5 попадения.

Ще се стигне ли до голово зрелище между Сити и Копенхаген в Шампионска лига?

Коефициентът на efbet за това футболистите на Гуардиола да се развихрят и да има над 6,5 попадения в мача е 7,60, докато за под 2,5 гола в срещата е 4,10. Съответно пазарът за това и Манчестър Сити, и Копенхаген да съумеят да се разпишат поне по веднъж в двете врати е 2,80, докато за няма гол/гол е 1,48.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com