Слабостите на зодия Лъв, за които представителите й трябва много да внимават!

16796
Слабостите на зодия Лъв, за които представителите й трябва много да внимават!
Снимка: Gerd Altmann / Pixabay

Лъвът има много качества – но лесно се превръща в мегаломан, изпълнен с гордост и фанатизъм. Винаги трябва да блесне, независимо от цената, която ще плати. Способен е на всичко, за да продължи напред. Той вярва, че е изключителен и светът се върти около него. Търси вниманието на силните на деня, което ласкае безмерната му суета. Смирението не е част от достойнствата му. Доста често поведението му е на разглезено, авторитарно и деспотично дете!

Слабостите на Лъва в любовта

Като любовник Лъвът е суетен диктатор, който превръща любовта в шоу - но поставя себе си в светлината на прожекторите, а използва другия за марионетка. В постоянната си връзка е доминиращ партньор, който не допуска възражения. Когато му се възрази, изригва целият му тираничен нрав. Подходящи зодии за него в любовта са Овен, Близнаци, Везни, Стрелец и Водолей. Проблематични: Телец и Скорпион.

Нещо интересно за зодия Лъв, което го няма при никой друг от зодиакалните знаци!

Какви са слабостите на мъжете-Лъвове в любовта?

Родените между 23 юли и 2 август. Този период култивира лъвския комплекс за превъзходство, който го кара да търси идеалната партньорка – тоест такава, която да подчертае собствената му представата за неговия (естествено, винаги „висок“, даже и да не е така!) социален статус.

Между 3 и 13 август. Лъвът, роден в този период, задължително трябва да е господар на всичко и всички около себе си. Обича да бъде страстно обичан. Не може да понася посредственост или вулгарност в любовта.

От 14 до 22 август. Това е най-взискателният от всички Лъвове. Той е добър партньор в своите емоционални връзки – но, ако му изневерят, злобата му е вечна. Способен е да съсипе всеки нов шанс на бившата си половинка да започне живот с друг мъж.

Какви са слабостите на зодия Лъв, за които трябва да внимавате?

Какви са слабостите на Лъвиците в любовта?

Родените между 23 юли и 2 август. Лъвицата, родена в този период, се чувства високо елитарна. Доверява се на ограничен брой хора и е много придирчива в избора си на връзки. Но тази жена няма особено самочувствие.

От 3 до 13 август. Тези Лъвици най-много се нуждаят да предизвикват възхищение, да са признати, поласкани, насърчавани. Затова се държат като императрици и внимателно подбират връзките си - само във възможно най-престижните среди.

От 14 до 22 август. Тази Лъвица си е самодостатъчна и дава малко принос в интимната си връзка. Затова пък обича да съветва и поучава. Мъжете, които успеят да оцелеят в такива отношения, имат особено натоварено ежедневие.

Какво е да обичаш зодия Близнаци?

Слабостите на Лъва в приятелството

Лъвът винаги командва приятелите си, той е догматичен и нетолерантен. Изпитва големи трудности да се съобразява с някого и винаги е деспот, когато има възможност. Ако спори с някого, неговите лидерски умения бързо превръщат спора във война. Реагира силно емоционално, ако заподозре спад в популярността си. Иска да бъде обект на всеобщ интерес и не пести усилия, за да бъде център на внимание! Ако някой не е съгласен с това, възниква напрежение, може да се стигне чак до сбиване.

Слабостите на Лъва в кариерата

В работата си Лъвът е властен, пренебрежителен, с прекомерни изисквания, арогантен. Не зачита своите сътрудници. Държи да ръководи всичко и не приема компромиси, смятайки, че винаги е прав. Не се съобразява с ограниченията, които е длъжен да спазва – затова често предпочита свободните професии независимо, че му носят по-малко пари. Гордостта го кара, дори когато е принуден да си признае грешка, винаги да търси едно „но“ - за да докаже, че може пък и да е бил прав. Но предприемчивостта му бързо се превръща в мания за величие, правотата му става тесногръда и нетолерантна. Жаждата му за признание и почести значително отслабва неговото, често фалшиво, самочувствие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

5 храни, за които да забравите след тренировка
5 храни, за които да забравите след тренировка

Не бързайте да се поглезите с храна след изтощителна физическа активност: нека да разберем кои храни ще отхвърлят цялата ви упорита работа във...