След "чудото", което Реал, Барса, Атлети и Севиля забъркаха: може ли да се повтори?

957
След "чудото", което Реал, Барса, Атлети и Севиля забъркаха: може ли да се повтори?
Снимка: Getty Images

През миналия сезон в испанския футбол се стигна до рядко срещана гледка в европейския футбол. Финалът за купата на страната (Купата на Краля) бе решен в спор, който не излъчи нито един представител на топ 4 в местния шампионат. В крайна сметка Бетис победи Валенсия и грабна трофея след дузпи.

Какво ни очаква в Купата на Краля след странния сезон?

Подобна картинка е изключително рядко срещана, но какво ли можем да очакваме през новия сезон? Коефициентът на efbet фаворизира настоящия шампион от Ла Лига Реал Мадрид като тима, който има най-големи шансове да спечели Купата на Краля през следващата кампания. Ставката това да се случи е 4,20.

На второ място след "кралския клуб" едва ли има съмнения кой тим се нарежда. Кръвният враг на отбора - Барселона. Каталунците показаха голямо израстване, а и обикновено това е техният турнир. Ставката именно те да съумеят да го спечелят през сезон 2022/23 е 4,50.

Разбира се, далеч не бива да бъде отписван Атлетико Мадрид. Детронираният шампион имаше много слаба и тежка кампания, но това само може да мотивира допълнително Диего Симеоне и компания да се завърнат още по-силни. Коефициентът те да спечелят Купата на Краля през следващия сезон е 7,00.

Може ли да се стигне до нова невероятна изненада за Купата на Краля?

Коефициентът на efbet за настоящия носител на трофея в състезанието едва ли е бил толкова висок в последните години. Ставката Бетис да защити своята купа е 21,00. Съответно пък коефициентът финалистът от миналия сезон Валенсия отново да стигне до финала, но този път да го спечели, е 25,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com