След сензацията на годината и шока за Байерн Мюнхен: ще се повтори ли грешката?

1634
След сензацията на годината и шока за Байерн Мюнхен: ще се повтори ли грешката?
Снимка: GettyImages

През изминалия сезон 2021/22 в германския футбол се стигна до нещо изключително рядко срещано. Хегемонът в страната за последните години Байерн Мюнхен допусна шокиращо да отпадне още във втория кръг за Купата на Германия. Баварците бяха отстранени от втородивизионния Холщайн, след като в редовното време и двата отбора не успяха да се победят.

Байерн Мюнхен този път иска ПОВЕЧЕ Купата на Германия

Така впоследствие се стигна до изпълнения на дузпи и успех за Холщайн с 6:5 след пропуск на Марк Рока. Въпреки че Купата на Германия не е най-големият приоритет за Байерн, то със сигурност баварците желаят и този трофей, както и всеки друг. Коефициентът на efbet баварците този път да успеят да го грабнат е 2,80.

Разбира се, за Борусия Дортмунд това състезание е отлична възможност да грабне значим трофей, предвид факта, че в шампионата Байерн изглежда непоклатим. Ставката именно Борусия Дортмунд да грабне купата е 5,20.

РБ Лайпциг също има амбиции. Няма как и да е иначе, след като именно "биковете" грабнаха отличието през последния сезон. Те го сториха по много драматичен начин, след като не се победиха с Фрайбург и спорът бе разрешен след дузпи и краен успех с 4:2 за РБ Лайпциг. Коефициентът за това да спечелят купата във втора поредна година е 8,20.

Може ли да се стигне до огромна сензация за Купата на Германия?

Коефициентите на efbet за някои от другите тимове са както следва: Байерн Леверкузен - 12,00; Боруся Мьонхенгладбах - 16,00; Айнтрахт Франкфурт - 18,00; Волфсбург - 22,00; Хофенхайм - 26,00; Унион Берлин - 30,00; Кьолн - 30,00; Фрайбург - 35,00; Херта Берлин - 40,00; Шалке 04 - 40,00; Щутгарт - 50,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com