Снежана Макавеева разкри "чалга коалиция" в Survivor. Ето кои участници влизат в нея

7336
Снежана Макавеева разкри "чалга коалиция" в Survivor. Ето кои участници влизат в нея
Снимка: Survivor/Facebook

Страстите в Survivor се нажежиха до червено и приключенското риалити се превърна в арена на тежък междуличностен конфликт след размяна на играчи между двете племена. Вбесена от неочакваното развитие на играта, актрисата Снежана Макавеева обяви футболиста Благой Георгиев за лидер на "чалга коалиция". ММА боецът Георги Валентинов пък нападна кулинарката Божана Кацарова и я провъзгласи за Юда.

До шумните конфликти се стигна, след като участници от двата отбора трябваше да вземат трудни решения и да изпратят четирима играчи в конкурентния тим. Без да се колебае, Благо изгони от племето "Известни" Снежана, кулинарката Божана, влогъра Чефо и финансиста Дани. Ходът му не просто изненада, а докара до ярост актрисата Макавеева.

"Благо е лидер на чалга коалиция. Държи да има около себе си хора без мнение и позиция, опитва се да стигне до финала с марионетките си", обяви тя.

Според Снежана, в коалицията на Благо влизат моделът Иван Булкин, ММА боецът Георги Валентинов и фолкпевицата Татяна, която не само била дългогодишна приятелка на футболиста, но и перяла бельото му в Survivor, пише Dir.bg.

"Чалга певиците, освен да изглеждат добре, могат да правят още хиляди неща, които не са удобни за конкуренцията им. Освен да пера и да се грижа за дрехите на цялото племе, мога и да готвя, и да мета. Не се срамувам, напротив, това е знак за уважение", защити се Татяна, която смята Снежана и Божана за лицемерни, груби и цинични.

Филип Буков показа снимки от болницата: Много ме е яд, даже си поплаках (СНИМКИ)

Както стана ясно, здравословното състояние на Филип Буков не му позволява да продължи участието си в Survivor и той трябваше да напусне...

ММА боецът Георги Валентинов също наля масло в огъня. "Отсега нататък ще спя в уникално спокойствие, защото Юда вече не е в нашия отбор!", обяви той, визирайки Божана. Спортистът все още не може да прости на кулинарката, че се опита да разцепи племето им още в първите дни.

Освен Благой, дизайнерът Едис също трябваше да се раздели с четирима от своето племе "Войни" и да ги прати при популярните личности. Изборът му падна върху певеца Тино, гемолога Светльо, инфлуенсърката Мария и мениджърката Елина. След размяната, двата отбора вече не носят имената "Известни" и "Войни", а "Червени" и "Сини". Веднага след промените, Елина беше номинирана и стана първи сигурен дуелист.

Оттук нататък зрителите няма да имат думата кой ще остане и кой ще си тръгне от предаването, а това ще се решава в битки. Социалната и стратегическата игра пък ще станат толкова важни, колкото и победите във физическите изпитания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Андреа Банда Банда разкри причината да пази фамилията си в тайна

Смела: Ева Кикерезова откровен за края на брака си (ВИДЕО)

Приключи ли кариерата на Арнолд Шварценегер след поставения пейсмейкър? (СНИМКА)

Наш национал сподели снимка на Илиана Раева, тагната от лудницата (СНИМКА)

Неочаквано решение на шеф Виктор Ангелов разтресе Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Една "вещица" по-малко в "Ергенът": Поредна дама напусна предаването (ВИДЕО)

Защо с годините Ева Мендес се превърна от успешна актриса в домакиня?

Няма да повярвате как е изглеждала Ромина Тасевска преди (СНИМКА)

Човекът - глас Краси Аврамов жертва на нигерийци

БФС освободи Виктория от "Ергенът"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com