НА ЖИВОВойната в Украйна

Спират снимките на "Короната" от уважение към покойната Елизабет II

2061

Снимките на хитовата кралска драма „Кралицата“ на Netflix ще бъдат преустановени от уважение към кралица Елизабет II, която почина на 8 септември на 96-годишна възраст.

Филмът на продуцента Питър Морган се основава на живота, кариерата и цялостното наследство на 96-годишната кралица, която служи на Великобритания в продължение на 70 години като най-дълго управлявалият монарх в историята.

В официално изявление, направено минути след като Бъкингамският дворец съобщи за смъртта на кралицата, Морган заяви: "Короната" е любовно писмо към нея и засега нямам какво да добавя, само мълчание и уважение. Затова и ние ще спрем да снимаме от уважение".

Следващият сезон на сериала се очаква да излезе в Netflix през ноември.

По-рано режисьорът на "Короната" Стивън Далдри заяви, че ако сериалът все още се излъчва, когато кралицата почине, екипът ще го прекрати. "Никой от нас не знае кога ще дойде това време, но би било правилно и уместно да покажем уважение към кралицата. Това ще бъде просто отдаване на почит и знак на уважение. Тя е световна фигура и това е, което трябва да направим. Тя е изключителна жена и хората ще бъдат разстроени", каза Далдри, пише БГНЕС.

По време на петте сезона на "Короната" в ролята на кралица Елизабет на различни етапи от живота ѝ се включиха различни актриси, като Клеър Фой, Оливия Колман и Имелда Стаунтън получиха шанса да представят историческия монарх.

ОЩЕ: Почина кралица Елизабет II

Най-интересните факти за кралица Елизабет II

Седемдесет години управление за 96-годишен монарх, обиколил Земята 42 пъти: рекордите не са чужди на кралица Елизабет II, чийто платине...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Кино

Украински филм за сваления полет...
Ще играеш само дебелани: Кейт...
Почина звезда от "Бар Наздраве"...
Адам Сандлър: Травмата ме кара...
Ще се окаже ли петата серия на Индиана...
Отиде си една от легендите на френското...
Джеймс Камерън планира да направи...
Ето кой ще изиграе Брус Лий в биографичен...
„Игра на доверие“ изненадва с...
Самюъл Джаксън и Тарантино в спор...
Антонио Бандерас разкри кой вижда...
Крисчън Бейл: Преследвах случайни...

Последни новини