Стана ясно кои са носителите на приза „Личност на годината“ (СНИМКИ)

1403
Стана ясно кои са носителите на приза „Личност на годината“ (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Списание „People“ обяви своята годишна оценка за „Личности на годината“. Изданието отличи Куинта Брансън, Дженифър Хъдсън, Мила Кунис и Матю Макконъхи за „вдъхновяващата работа, която са свършили тази година“.

В редакционна статия главният редактор на уважаваното списание Уенди Нагъл пише: "Най-смелото нещо, което можем да направим? Да помогнем".

„Мислих много за това какво вдъхновява някого да предприеме действие, да дари своето време, пари и страст за кауза, да направи повече от това да пусне един туит или публикация в Instagram. Защото светът очевидно се нуждае от нашата помощ повече от всякога, а също и защото хората, които отличаваме в този брой, не се поколебаха да се възползват от момента. Те не попитаха защо „аз“, не чакаха разрешение и не се поколебаха заради съмнение в себе си. Те просто се хванаха за работа“, се казва в текста на главния редактор.

Тя публикува списък със знаменитости, които според нея заслужават титлата „Личност на годината“, като в него има един мъж и три жени.

Актьорът Матю Макконъхи, актрисата Мила Кунис, носителката на „Еми“ Куинта Брансън и певицата и актриса Дженифър Хъдсън се откроиха с хуманитарната си дейност и безкористната си помощ за другите през последната година.

Матю Макконъхи

Когато имаше огнестрелно нападение срещу училище в родния град на Матю Макконъхи миналия май, при което бяха убити 19 деца и двама училищни служители, актьорът и съпругата му Камила бързо се върнаха в малкото градче Ювалди.

„Те нямаха план. Те просто започнаха да говорят със семействата на жертвите и веднага разбраха колко много родителите искат животът на децата им „да има значение“. За да започнат реформа на оръжията, двамата представиха предложения на Конгреса на САЩ за приемане на законопроект за ограничаване на достъпа до оръжия. Месец по-късно законът беше приет“, пише изданието.

Куинта Брансън

Носителят на „Еми“ Куинта Брънсън е отговорна за документалната поредица „Abbott Elementary“. Тя създаде сериал, който преодоля разликата между поколенията и накара нея и нейните родители и баби и дядовци да се смеят на едни и същи шеги. „Важността на това да се смеем и да се смеем заедно на едни и същи неща, е лек. Няма нищо по-красиво от това, защото така се изграждат и укрепват отношенията между хората“, казва тя.

Дженифър Хъдсън

С новото си токшоу мисията на Дженифър Хъдсън беше да създаде платформа за всички, така че „всички ние да имаме място, където те да се чувстват приобщени“. Дженифър стартира шоуто, след като стана най-младата жена, постигнала статус EGO (носител на Еми, Грами, Оскар и Тони) на 41 години.

Мила Кунис

След руската инвазия в Украйна, актрисата Мила Кунис веднага реши да помогне на нещастните хора в родната си страна.

ОЩЕ: Дженифър Анистън е най-красива на света според списание "Пийпъл"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com