TBI Bank с награда за ИТ проект на годината

1909
TBI Bank с награда за ИТ проект на годината
Снимка: TBI Bank

В TBI Bank сме дали обещание да предоставяме на нашите клиенти и партньори бързи услуги с най-високо качество. Звучи клиширано - същото важи и когато споделим, че се стараем да да мислим глобално и да се адаптираме към ИТ предизвикателствата на новата финтех реалност. Но понякога клишетата имат причина да са такива.

Такъв беше случаят във вторник, когато TBI Bank получи награда за ИТ проект на годината в банковото дело за Payment Hub - автоматизирана система за плащания. Тя е разработена за компаниите от бизнес групата на 4finance, във Финландия, Латвия, Литва и Испания. 4finance, глобален лидер в дигиталното кредитиране, е собственик на TBI Bank.

TBI Bank придобива миноритарен дял в норвежката дигитална банка Monobank ASA

TBI Bank се договори за придобиването на миноритарен дял в норвежката Monobank ASA. TBI Bank инвестира близо 6 млн. евро за дял от над ...

Какъв проблем всъщност решава Payment Hub? Тъй като TBI Bank предлага бързи евротранзакции, клиентите на 4finance могат да получат одобрените кредити в банковите си сметки в реално време. Това е напълно автоматизиран процес, който позволява да се минимизира човешката намеса и операционния риск. Накратко, Payments Hub е синоним на ефективност и рентабилност, тъй като възвръщаемостта на инвестициите достигна 200% само за 10 месеца.

„В TBI Bank се стремим да се превърнем в дигитална банка от следващо поколение и Payment Hub показва, че това не е просто обещание, а реалност. За нас бъдещето на финтех е днес", каза главният оперативен директор на банката Николай Спасов.

„Клиентите ни са в центъра на всичко, което правим, а платформата Payment Hub на TBI Bank гарантира, че те разполагат със сигурен канал, на който да разчитат, каза Андрю Целер, вицепрезидент на 4finance Group. С него можем да осъществяваме плащания мигновено и да използваме оперативната ефективност в региона на SEPA ”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com