Тежки дни очакват тези 3 зодии през есента! Ще променят живота им завинаги

35958
Тежки дни очакват тези 3 зодии през есента! Ще променят живота им завинаги
Снимка: Getty Images/Guliver

В студените месеци е напълно нормално да искате някой да е до вас и просто да ви прегърне. За съжаление обаче съдбата по някога има друго мнение по въпроса и ви разделя с човека, когото обичате. Важно е да се отбележи, че ако попадате в тези зодиакални значи, не значи, че несъмнено ще се разделите с партньора. По-скоро това се отнася за онези, които имат от дълго време разногласия или отношенията за изчерпани.

Близнаци

Този знак трябва да бъде особено внимателен в думите и действията си, тъй като може да нанесе необратими последици. Вземете насериозно половинката си и приемете различията. Има ги във всяка една връзка и не можете да очаквате партньора си да ви приема такива, каквито сте, а вие да не предложите обратното.

Жените от тези зодии са родени да бъдат втора цигулка в любовта

Ролята на жената е или да бъде съпруга, или любовница. Тя влиза в неравностойни битки през целия си живот в името на собственото си щас...

Помислете много добре дали този човек си струва и можете да направите компромиси. За съжаление много от представителите на знака ще осъзнаят, че не си струва да гледат срещу слънцето и ще прекратят тези взаимоотношения.

Лъв

Като цар на животните вие сте известни със своето самочувствие. В това няма лошо, но те способно да умори половинката ви. Поради тази причина е добре от време на време да правите компромиси и да разберете, че не винаги сте прави.

Нищо чудно тази година това да писне на половинката ви и чашата да прелее. Ако не искате да изгубите сродната си душа, то тогава преглътнете гордостта си и да сведете глави.

Това обаче не значи, че връзката ви ще приключи, а по-скоро, че ще започнете нов етап от живота си. В него ще преосмислите в по-голяма степен отношението си към любовта и това, което очаквате от своя любим.

4 зодии, които обичат да си похапват и винаги ще имат проблеми с килограмите

Всеки иска да изглежда добре и да бъде харесван. Някои са създадени от природата да имат страхотна фигура, други пък изобщо не им се от...

Везни

Тези представители не са от най-романтичните хора. Нищо чудно обаче на половинката ви да ѝ писне от рутината и да реши да прекрати връзката. Важно е да се вземете в ръце, за да не стане прекалено късно. Покажете на човека до себе си, че го обичате и цените. Вероятно нищо няма да се промени, като с магическа пръчица, но това е едно страхотно начало, което да покаже на любимия човек, че наистина го цените.

Ако все пак направите всичко възможно и раздялата стане факт, то приемете, че и тези неща се случват. Все пак никого не можете да накарате да бъде с вас, а ако се опитате, това само ще влоши нещата. Не е бил вашият човек, дайте си време и продължете напред.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 7 "комплимента" ще обидят всеки - избягвайте ги

Сложете това в тестото за козунака, за да остане пухкав и мек за седмица

Стихотворение за 23 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Най-мъдрата притча за завистта

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 23 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 23 април /валутен калкулатор/

Истински пожар! Най-темпераментните зодии

4 знака, че НЕ може да започнете нова връзка, защото носите емоционален багаж

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com