Телефон втора употреба – смарт избор за новата година

1749
Телефон втора употреба – смарт избор за новата година
Снимка: eMaG

Смартфоните вече са неразделна част от ежедневието ни и ако не сме получили желаното устройство за празниците, винаги можем да направим умния избор и да си вземем  реновиран телефон, който е като нов. Така не само спестяваме време и пари, но и се грижим за природата, намалявайки емисиите на CO2, създадени от производството на нови устройства.

Тази философия е в основата на бизнес модела на технологичния стартъп Flip.bg, който дойде на българския пазар през лятото на миналата година с целта да подкрепя дигиталните ентусиасти с устойчиви предложения и да покаже, че обновеният по най-високи стандарти телефон е също толкова добър, колкото и чисто нов.

Реновираните телефони отговарят на желанието на потребителите да закупят или да продадат възможно най-изгодно устройствата си, като в същото време не правят компромис с качеството. Допълнителен стимул е възможността да се намери търсеният модел без забавяне, с 24 месеца гаранция, а в актуалната кампания на Flip.bg – и с удължен период от 100 дена за право на връщане.

Специални предложения за началото на новата година

Клиентите, които изберат Flip.bg за своите покупки, се възползват от до 40% по-ниски цени от тези на новите телефони, налични в магазините. Всички предлагани устройства преминават през строг технически процес на проверка на хардуер и софтуер, с над 30 контролни теста. Те пристигат при клиентите с нови кабели за зареждане, в специално проектирани кутии, създадени, за да пресъздадат добре познатото изживяване на разопаковане при покупката на нов продукт.

Дългоочакваният iPhone 14 е сред търсените модели, но времето за чакане на ново устройство силно се е увеличило и клиентите могат да се сблъскат със значителни закъснения. За всички почитатели на Apple, които искат да се сдобият с най-новите модели iPhone, Flip.bg предлага устройствата с безупречно качество и на специални цени:

Други налични оферти включват популярни модели като iPhone 12 с начална цена 1039,99 лв., Samsung Galaxy Note 10 за 759,99 лв., както и много други топ модели на 40% по-ниски цени от новите телефони. Предлагат се и други модели iPhone, както и на популярни брандове като Samsung, Huawei или Xiaomi.

Избирам умно, избирам природата, избирам Flip.bg

В проучване*, проведено от Flip.bg заедно с iZidata, по отношение на удовлетвореността на клиентите, компанията регистрира среден резултат от 95% по 5 показателя като разнообразие на портфолиото, техническо състояние и естетика. Освен това хората, които са избрали Flip.bg, за да продадат стария си телефон, имат високо ниво на удовлетвореност към всички оценени аспекти – 96%.

„Flip има мисията да предложи на хората достъп до електронно оборудване на значително по-ниски цени и да създаде по-устойчиви навици, когато става въпрос за технологии. Качеството на продуктите и бизнес моделът ни помагат на клиентите да спестят пари, да получат преживяване като при закупуване на нов телефон и заедно с това да се погрижат за природата. В началото на годината сме подготвили редица оферти, които отговарят на тези потребителски нужди,“ казва Ивайло Нецов, управител на Flip.bg.

*Проучването за удовлетвореността на клиентите е проведено между юни и октомври 2022 г. сред 727 български респонденти, клиенти на Flip.bg,чрез самостоятелно администриран онлайн въпросник (изпращане на имейл в реално време след приключване на транзакцията).

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com