Тези 6 зодии ще са нещастни през ОКТОМВРИ

6846
Тези 6 зодии ще са нещастни през ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

ДЕВА

През този месец вашата гордост излиза от затвора на смирението и ви кара да искате да се намесвате в делата на другите хора, защото вярвате, че сте във връзка с неща, които те не могат да видят или знаят. Въпреки че може да сте много психически или интуитивен, вашите умения ви карат да изглеждате като някакъв вид лечител с вяра, който мисли твърде високо за себе си. Това е несправедливо и, разбира се, невярно, но все пак изглежда, че днес натривате хората по грешния начин. Сякаш колкото повече се опитвате да помогнете, толкова по-малко хора искат дори да опитате.

Купища пари политат към тези три ЗОДИИ до няколко дни

СТРЕЛЕЦ

Изглежда никой не разбира, че приемате работата си сериозно и че работата на интуицията е нещо, което доброволно приемате, тъй като смятате, че може да ви помогне да помагате на другите. И така, докато се опитвате да насочите другите по техния път, ще бъдете предизвикани от онзи човек, който просто не иска да ви позволи да изживеете своя момент. Те просто трябва да го съсипят и ще го съсипят. 

Коя е най-слабата зодия в любовта - представителите й трябва да внимават?

Различните зодии имат разнообразни виждания за любовта, за изживяванията и емоциите, които предлага тя. Овен. Овните имат много еротич...

КОЗИРОГ

Въпреки че може да имате успех, няма да сте в подходящата компания за работата и може да откриете, че всяко ново нещо, което откривате в себе си, е нещо, от което никой друг няма интерес. Работата ви всъщност си е наред, на вас просто ви се иска, ако хората можеха просто да се държат МИЛО с вас. Ето къде месецът се вкисва. Да, вие сте на път към възстановяване, завършване и вътрешно познание, но не, никой не се интересува на какъв етап от напредъка сте.

Смешни факти за всяка от зодиите, в които всеки ще се разпознае!

ВЕЗНИ

Виждате, че може да сте заобиколени от хора, които всъщност не са способни да се справят със задълженията или отговорностите, които сте им възложили; вие също не желаете да ги оставите да се плъзгат, тъй като те е трябвало да изпълнят своя край на сделката. Наистина ви се иска да можете просто да се „справите с всичко“ сами, но за съжаление трябва да се справите с други хора за тази конкретна задача и до месеца на деня ще бъдете толкова изнервени и ядосани, че главата ви ще дими...

3 зодии ще получат неприятни новини в края на септември

Получаването на лоши новини е нещо, от което никой не е имунизиран. За да е по-малко вероятно да чуят нещо неприятно, хората организира...

ОВЕН

Може да откриете, че помощта, от която се нуждаете, е не само слаба и неангажираща, но също така е проява на отдадеността на този член на семейството, която е почти нищожна. Може да започнете да негодувате срещу този човек, което ще започне процеса на влошаване на тази конкретна семейна връзка. Това, което чувствате в момента, е, че сте съвсем сами в работата, за която сте избрани, и започвате да изпитвате силно негодувание към онези, които по някакъв начин са се отказали от своите отговорности.

Зодиите, които са обречени на страдание през ОКТОМВРИ

СКОРПИОН

В каквото и да сте се забъркали е нещо, от което не само трябва да се измъкнете, но трябва да унищожите всички доказателства, преди да си тръгнете. Вие сте този човек; този, който разбива нещата на парчета, така че да няма шанс да се върне отново. Този месец е за това, че се чувствате глупави и искате всичко да спре; не сте отворени за съвет или помощ. Пробвайте да поискате съвет от приятел или близък човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com