Тези 6 зодии ще са щастливи през ФЕВРУАРИ 2023

27106
Тези 6 зодии ще са щастливи през ФЕВРУАРИ 2023
Снимка: iStock

ОВЕН

Нещата изглеждат добре за вас този месец, Овен, тъй като най-накрая овладявате „бъркотията“. Само вие знаете каква може да е „бъркотията“, но каквото и да съставлява, сега ще бъде едновременно контролирана и нещо, от което вече не се чувствате притиснати. Февруари също облекчава напрежението. Ще видите, че отношенията ви с хората, които обичате – семейство, приятели и романтични интереси – ще се усещат малко „по-спокойни“. Големият урок за вас този месец е свързан с избора на вашите приоритети. Защо да си правите труда да се подлудявате, ако изобщо няма печалба? 

Ето коя е най-проклетата зодия

БЛИЗНАЦИ

2 зодии, които не искате да Ви бъдат тъщи

Ако имате трудна тъща , това може да бъде предизвикателство, особено ако се налага да живеете заедно и да общувате всекидневно. Но с пр...

Вие се движите и си проправяте път през февруари, тъй като не виждате смисъл да се бавите. Нещо ви се е случило през януари и ви е събудило; усещате натиска на живота, втренчен във вас, карайки ви да се чувствате изтръпнали, сякаш трябва да се преместите или да потънете много надълбоко. Бъдете готови за голям успех през това време и не се изненадвайте, ако внезапно хората започнат да ви слушат, сякаш сте някакъв могъщ гуру. Въпреки че може да не сте гуру, вие със сигурност знаете как да ръководите и тъй като аспектите привидно са подредени, за да ви донесат увереност, може дори да разберете, че сте нечий герой. Удивително как работи животът!

РИБИ

Въпреки че за някои това може да е „месецът на отказващия се“, отказването е последното нещо, което се каните да направите. Февруари ви вдъхва страшно много енергия; чувствате се обновени, възстановени... готови за действие. Вие сте лъч на позитивизъм за хората, с които работите, тъй като непрекъснато поддържате вярата и тази вяра върши чудеса. През февруари не сте обезпокоени от любовни или здравни въпроси. Предприели сте някакви стъпки през януари, за да гарантирате, че всичко е подсигурено. По-голямата част от усилията през месеца ще отидат за работа. Ако сте в област, изискваща допълнителна чувствителност, ще станете свидетели на нещо, което спокойно бихте могли да наречете чудо. Нещо страхотно ще се случи от медицинска гледна точка този месец за вас. Вие може да бъдете причината за изцеление на някакво същество.

ЛЪВ

Пълнолунието във вашия зодиакален знак е ярка точка за вас този месец, тъй като ще ви помогне да се тласнете напред по всички начини, от които се нуждаете. Венера в Риби активира теми за трансформация и интимност, докато Марс в Близнаци влияе върху социалния ви кръг и с кого се обграждате. Уран, който в момента е в Телец, движи нещата в нова посока, когато става въпрос за кариерата ви, а след това има и Луна в частта от живота ви, която е свързана с вашите най-съкровени нужи и желания. Може да има ситуация, в която, за да получите интимността, за която жадувате, може да се наложи да се откъснете от онези, които не разбират избора ви. Може да има и професионален ход, който би могъл да ви позволи дори повече любов. Време е да спрете да играете на дребно и да направите своите големи стъпки.

Това са зодиите, които винаги сбъдват мечтите си

Някога сте се чудили защо някои хора сякаш сбъдват мечтите си без усилие? Отговорът може би е записан в звездите. Някои зодиакални знац...

ВОДОЛЕЙ

Пълнолунието в Лъв ви удря точно в сектора на романтичните ви отношения по най-божествените начини. Това Пълнолуние може да трансформира връзката ви с по-дълбоко обвързване, правене на планове за преместване или дори предложение за по-сериозни отношения. Венера в Риби набляга на темите около стойността, докато Марс в Близнаци задейства промени в частта от живота ви, която управлява брака, радостта и децата. В същото време Уран внася положителни промени във вашата домашна среда и ангажирани отношения в Телец. Не се страхувайте да влезете напълно във всичко това; вие не сте същия човек, който сте били, и е безопасно да се доверите не просто на любовта отново, но, което е по-важно, че никога повече няма да загубите себе си. Любовта, която желаете, най-накрая е тук; не забравяйте да си я вземете с широко отворени ръце.

10 неща, които ще накарат МЪЖА СТРЕЛЕЦ да съжалява, че ви е изпуснал

СТРЕЛЕЦ

Това е интересно лунно събитие за вас, Стрелец, тъй като с участието на Марс, това е продължение на сюжет, започнал миналия август 2022 г. Лъвът е огнен знак, който управлява страстта и следва сърцето си, точно това, което трябва да си позволите да направите точно сега. Марс е в Близнаци от миналото лято, което означава, че сте били в застой във вземането на решения и знанието как да обърнете романтичната си връзка. Трябвало е да се направят избори и вие или вече ги правите, или поне се подготвяте. Този месец ви дава щастлива възможност да направите тази важна крачка към бъдещето, за което сте мечтали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои са най-любопитните зодии - пъхат си гагата навсякъде!

На кои зодии вече ще им е широко около врата - проблемите им се решават

Кои зодии винаги се преструват на бедни като църковни мишки?

Кои женски зодии са много по-смели от повечето мъже?

Кои зодии ги очаква проклятието Сизифов труд днес?

В Четвъртък ще бъдат позлатени тези 4 зодии!

На 25-ти април: Числото 25 ще направи 4 зодии богати на късмет!

Съвет за всяка зодия за днес, 25 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 25 април 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com