Тези ПЕТ зодии множат пари от въздуха

23045
Тези ПЕТ зодии множат пари от въздуха

Очевидно е, че парите не се изкарват току-така, обаче за едни определени астрални зодии принципът подлежи на корекция. Представителите на тези печалбарски 5 зодии имат усет да печелят неочаквани печалби, без много зор. Така че, ако сте мераклии да разберете къде парите идват като вода, погледнете нататък!

Скорпионът-талант

Номер едно е Скорпиона. Те са решителни и много страстни хора, които каквото и да става, стигат докрай, когато мощно се устремят към нещо, което са си поставили като цел. Това означава, че щом им дойде мерак за печелене на пари, те ще дадат всичко от себе си, за да грабнат това, което желаят - независимо дали става въпрос за разгръщане на собствен бизнес или за инвестиции в недвижимо имущество. Скорпионите имат природна интуиция в това да поемат добре обмислени рискове, които в крайна сметка често се увенчават в успех.

Самородният гений Телец

Номер две, Телецът е знак, който триумфира с финансова стабилност и сигурност повече от всеки друг в астрала. Телците са маниакално упорити, когато става въпрос за постигане на финансовите им фикс идеи, така че ако им се доще да придобият нещо скъпо или луксозно, въобще няма да им хрумне да натиснат спирачка, докато не сложат ръце върху него! Те също така умеят да усетят изгодни сделки и инвестиции, което обикновено ги води до комфортен начин на живот в бъдеще.

Дисциплината на Козирога 

Козирозите притежават едно солидно преимущество - те определено са едни от най-дисциплинираните и амбициозни зодии. Предишните две са просто с природна дарба и им се получава по рождение, а козирогът се сдобива с сериозни суми благодарение на силата му да влага огромни усилия в това, с което се е захванал. Другият плюс на козирога спрямо финансите, е че те знаят по какъв начин да спестяват пари и особено рядко им се случва да изнемогват в края на месеца. 

Триумфът на Лъва

Лъвът, очевидно, е лидерът на астрологията. И както лъвът е могъщ и красив, така и тази зодия иска да притежава луксозните придобивки и му харесва да се разпростира на широко. А това определено означава да натрупа повече парички. Лъвовете обожават да се глезят, да вземат в бърлогата бляскави неща и да заминават към нетрадиционни градове. Понякога снобареят и понякога може да хвърлят пари за придобивки, които невинаги са им необходими. Да, не са леко стипци като Козирога, имат широк джоб и харчат на поразия, обаче са водачи , добри бачкатори, с добра подредба на приоритетите и биха могли да си осигурят големи богатства. Ще направят какво ли не, за да получат повече пари и да са победители сред колегите и да триумфират с мечтите си. Накратко, това са родени за победители зодии. Ако са сред силна конкуренция, стигат до качествени успехи в работа и често са над всички - така успяват и да са със солидно богатство. Рискът с тях е разхищенията им да не станат по-големи от постъпленията - следете ги задължително. 

Рак: пари и семейство

Хората, щастливо родени под този знак, имат ключови възможности във финансовите подходи. Дълбоката интуиция им шепне кои са добрите сделки и по-малко опасните схеми. Съответно Ракът определено не може да изпадне в банкрут. Същото се отнася към и за семейния им живот. Ракът може да открие партньор, с който изкусно се градят хубави отношения. По тази причина в дома рядко възникват караници, а приходът расте поради ползите на тази хубава семейна среда. Тъкмо семейната и интимна страст на тези зодии, способността им да се грижат за семейно гнездо, ги прави способни да се сдобиват с големи богатства. 

Ако търсите знаци, при които парите идват сами, тогава не търсете други освен тези пет супер щастливци. Със своята безпрецедентна находчивост, умения за създаване на контакти и способност да правят изгодни инвестиции - тези пет със сигурност ще намерят финансов успех с парите! А независимо от това какъв е вашият знак, никога не забравяйте, че сериозният труд все още е възлова съставка на успеха! 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com