Топ пет на основните погрешни схващания за мъжете

1388
Топ пет на основните погрешни схващания за мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Много жени се страхуват да вярват на мъжете. Изградени са определени стереотипи за представителите на силния пол, които като че ли се предават от поколение на поколение... Повечето от тях са именно в такава посока – че дават красиви, но празни обещания, че неминуемо един ден ще ви изневерят... Съвсем не е така!

Представяме ви топ 5 на най-разпространените погрешни схващания за мъжете.

По какво се познава мъж, който не иска сериозно обвързване

Със сигурност голяма част от мъжете в днешно време се страхуват от сериозно обвързване и прикриват този страх чрез различни маски и опр...

1. Ако се държи като джентълмен и ви подарява цветя на първите срещи, това значи, че е грижовен, щедър и внимателен.

Не точно... Това може би просто му е модел на поведение и грижа за собствения му имидж. А може би иска бързо да стигнете до секс? Или има прекалено много недостатъци и комплекси и жените не го възприемат на сериозно без подаръци? Истинската грижа се появява на малко по-късен етап и тя идва под формата на действия, а не на подаръци.

2. Момичетата са в състояние да превъзпитават мъжете.

Не са! Промените в човек са възможни, но се случват само по негово собствено желание. Всички опити да го променяш и моделираш ще доведат само до скандали. Не си губи времето, просто няма да стане. Намери си мъж в „готов вид“ – всеки си има недостатъци – просто потърси този, чиито са приемливи за теб.

3. Мъжете си падат по „удобните“ глупачки

Всичко, което обещават, но никога не правят мъжете

Всички добре знаем, че има доста неща, които мъжете обещават. И, колкото и да се надяват жените, никога не го изпълняват... Мъжете чес...

Не и когато става въпрос за сериозна връзка. Ако става въпрос за друг тип отношения – да, тогава са чудесен избор. Но мъжете, търсещи градивни връзки, се стремят към създаване на здрави отношения с жена, която може да им бъде приятелка, муза и любовница. Няма как да е всичко това, ако й липсва интелигентност.

4. Може да „вържеш“ мъжа със секс, вкусна храна или дете

Да създаваш връзка определено не значи да „връзваш“ някого. Мъжете не са животни от цирка, за да ги награждавате с храна, ако се чувстват добре. Идеята на връзката е да се привържете един към друг. Той се интересува от теб, иска да е с теб, затова е там – ако става въпрос само за секс, със сигурност може да го намери на много места. Детето пък за много мъже по-скоро представлява юридически проблем, а не причина да свържат живота си с жена, с която не желаят.

5. Мъжете се страхуват от активни жени

Нищо подобно!  Да си уверенa и активна е супер привлекателно. Само внимавай, недей да бъркаш активност с агресивност или прекалена настойчивост. Когато една жена не само седи и чака, а върви енергично към целите си, това е наистина вълнуващо за мъжете. Да, съществуват и такива господа, които харесват пасивните, спокойни дами - такива са момчетата, които имат силно изразен патриархален възглед за живота. Според типа мъж, който искаш, може да избереш и своето поведение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните
Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Някога чудили ли сте се защо някои хора винаги изглеждат стилни, независимо от повода? Вярвате или не, астрологията може да има нещо общо с това. Днес...