Тотнъм вирна носа към върха, "гладни" "вълци" насреща им

2842
Тотнъм вирна носа към върха, "гладни" "вълци" насреща им
Снимка: Getty Images

След мечтания завършек на миналия сезон привържениците на Тотнъм останаха повече от обнадеждени за вече започналата кампания 2022/23. И трябва да кажем, че стартът за "шпорите" в английската Висша лига определено дава още поводи за оптимизъм на верните фенове на лондонския тим.

Тотнъм набира сила във Висшата лига

Антонио Конте и компания потеглиха ударно с разгромното 4:1 над Саутхемптън, а след това последва напрегнато голово равенство с бившия тим на италианския специалист - Челси. Така Тотнъм все още няма поражение и заема четвъртото място във временното класиране, като само Арсенал и Манчестър Сити имат повече точки.

Коефициентът на efbet Тотнъм да спечели и следващия си двубой - срещу Уулвърхемптън, е 1,39, докато победа за "вълците" е със ставка 8,80. Пазарът за равенство е оценен на 5,40. Срещата между двата тима ще се състои на 20-и август, събота, от 14:30 часа българско време на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм".

Уулвърхемптън потегли много слабо и през тази кампания, след като първо загуби от Лийдс с 1:2, а впоследствие завърши при нулево равенство с новака Фулъм. Все пак обнадеждаващо за тима е, че спечели последния мач срещу Тотнъм с 2:0. Преди този дуел пък двата тима играха един срещу друг за Купата на Лигата. Там Тотнъм повече с 2:0, но въпреки това Уулвс изравни и не загуби, въпреки че след това преклони глава след изпълнения на дузпи.

Могат ли Тотнъм и Уулвс да си спретнат голово зрелище във Висшата лига?

Коефициентът на efbet за ново зрелище между тези два тима и над 3,5 попадения е 2,90, докато за под 2,5 гола в мача е 2,10. Съответно ставката за това и Тотнъм, и Уулвърхемптън да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 2,15, докато за няма гол/гол е 1,74.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ХАРИ КЕЙН СЕ ОТЧЕТЕ РЕКОРД - КАКВО СЕ СЛУЧИ В МАЧА, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com