Това може тотално да съсипе рождения ви ден

1189

Повечето хора се подготвят с трепет за рождения си ден. Всеки иска празникът да е забавен и безпроблемен. Понякога приемаме подаръци, правим нещо и дори не мислим за факта, че всичко може да се обърне срещу нас. На празник има редица забрани, които не е добре да пренебрегвате.

Не бива да започвате празника с изясняване на отношения и скандали. Важно е тържеството ви да е леко, забавно и безгрижно. Не трябва да се разстройвате и да си съсипвате настроението, ако слънцето не грее през прозореца, но вали. Не забравяйте, че това е късмет.

Счита се за лош късмет да празнуваш рожден ден няколко дни преди той да дойде. Според вярванията в празничен ден духовете на предците посещават рожденика, за да го благословят и закрилят. Но ако празнувате празника предварително, тогава това може да доведе до факта, че несъзнателно съкращавате продължителността на живота си, определен на земята.

Пожелания за рожден ден на мъж

Не можете да празнувате рождения си ден и рождения ден на ваш приятел или член на семейството, който също има празник в същия ден. Съвместният празник може да раздели съдбата на хората.

Защо е трудно да правим рожден ден без торта и свещи?

Тортата е основното празнично ястие и ако я нямате, можете да си навлечете проблеми. Оказва се, че го сервирате не само на гостите, но и на висшите сили, като по този начин ги умилостивявате и ги настройвате да ви дарят с късмет и щастие.

Процесът на духване на свещи на торта за рожден ден и отправяне на желание се смята за истински магически ритуал. В този момент рожденикът директно общува с Вселената и й разказва за най-съкровеното. Следователно има голяма вероятност да бъдете чути.

Важно е да духнете свещите първия път - така е по-вероятно желанието да се сбъдне.

Пожелания за рожден ден на жена

Какви подаръци не трябва да се приемат на рожден ден:

Перлени бижута

Смята се, че перлите, подарени за рожден ден, ще донесат много сълзи в къщата, така че този подарък трябва да се избягва;

Ками, ножове и остри предмети

Според народните схващания, тези предмети привличат негативизъм. Ето защо, ако не искате да вкарате всички проблеми в дома си, по-добре не приемайте такъв подарък. Ако заради празничната опаковка не сте знаели какво има вътре, тогава когато видите кама или нож, към острието му е нужно да има монети. Те са в състояние да премахнат цялата негативност от темата;

Най-оригиналните пожелания за рожден ден

Жълт букет цветя също не е най-добрият подарък за рожден ден, защото можете да се разделите с рожденика. По-добре е да изберете бели или червени цветя;

Часовник

Този аксесоар не е обичайно да се дава, тъй като е за раздяла;

Празни портфейли, огледала, носни кърпички - смята се, че тези подаръци могат да донесат скръб, разочарование и проблеми в живота на рожденичката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Кои са най-полезните плодове...
Кога се тества националният сигнал...
Топ 5 на най-големите квартали...
Три енергийно нездравословни...
Диетолог посочи упражненията,...
Суперхрана, която бори възпаленията,...
Риба и морски дарове в диетата...
Очила срещу лещи: Какво съветват...
Пролетно прочистване на дома...
Интериорни детайли, които никога...
Не правете това: 4 интернет съвета,...
Най-добрият избор за малка стая:...

Последни новини