Това натурално средство се превърна в ТОП продукт за бърз загар

4918
Това натурално средство се превърна в ТОП продукт за бърз загар
Снимка: iStock/Guliver

Знаете, че през лятото сме свикнали да имаме златист загар по кожата. Слънчевите лъчи са колкото полезни, толкова и опасни. Ако не внимаваме и се излежаваме прекалено дълго време на плажа, то съществува риск от изгаряне.

Много е важно внимателно да подбираме продуктите, с които да се мажем, така че кожата ни да бъде приятно кафеникава и същевременно с това да се грижим за нейното здраве.

На пазара се предлагат всевъзможни продукти, чието действие е да допринесат за идеалния шоколадов тен. Някои от тях обаче не са създадени с грижа и внимание към самата кожа. Не казваме, че ефект няма да има от тях, но в някои случаи той би могъл да е поразителен, в не добрия смисъл на думата.

Как да имаме равномерен и естествен тен

Отивайки на плажа искате от първия ден да сте с перфектен загар? Това вече е възможно и е напълно безвредно – моментален спрей те...

Не е задължително да харчите големи суми за покупка на кремове, спрейове и лосиони за моментален загар. Днес ще ви издадем един продукт, който успява едновременно да защитава кожата от вредните UV лъчи и да допринесе за постигане на перфектен тен.

Как да имаме равномерен и естествен тен

Продуктът, с който ще имате ТОП тен

Този продукт обикновено сме свикнали да използваме в кулинарията. Често пъти той бива включен при направата на здравословни сладкиши, кремове, мусове и много други. Ароматът му е неповторим и може би това е една от причината домакините да са силно привлечени от него.

Тайната на кокосовото масло

Как да имаме тен по-дълго

Току-що сте се прибрала от морската си почивка и се чудите как да запазите хубавия си тен за по-дълго време? Ако искате да имате този з...

Кокосовото масло е известно с редицата си ползи, които оказва върху човешкия организъм. То е здравословна мазнина, от която можем да извлечем единствено позитиви.

Никога не яжте тези храни преди излагане на слънце

Когато обаче става въпрос за постигане на идеален тен, този продукт е безпощаден, в добрия смисъл на думата. Маслото не само допринася за красив загар, но и предпазва кожата.

Разбира се, препоръчително е да не се излагате на слънце в часовете, в които лъчите са най-силни. Дерматолозите съветват човек да хваща загар под чадъра. Дори да не ви се вярва, това ще ви помогне тенът да е много по-дълготраен, равномерен и красив.

Оставете маслото на слънце, така че да се разтопи. След това вземете малко количество от него и започнете да нанасяте върху частите от тялото, които са изложени на слънце. Стойте под чадъра, четете книга, слушайте музика и се радвайте на почивните си дни. Само след ден – два ще имате най-красивия и шоколадов загар, за който всеки човек може само да мечтае!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com