Това са 3-те зодии които са царе на флирта

20962
Това са 3-те зодии които са царе на флирта
Снимка: iStock/Guliver

Любовта е понятна на всеки, но изкуството на флиртуването със сигурност не всеки от нас е овладял. Има хора, които по природа са надарени с харизматичност и умението да съблазняват всеки, с когото се запознават. Те го правят толкова естествено и непринудено, че понякога дори не осъзнават флирта. 

Те знаят как да се държат в една връзка и дотолкова са се усъвършенствали като изкусни флиртаджии, че буквално само един поглед е достатъчен, за да привлекат набелязаната “цел”. Мерят си приказките и знаят точно в кой момент да отстрелят.

Според астролозите тези характеристики са присъщи най-вече на 3 знаци от зодиака, които са меко казано неустоими. Разбира се, не казваме, че другите не умеят да флиртуват. Просто при тези зодии флиртът е най-изразен. Нека ги видим:

Близнаци

Близнаците съумяват да показват чувствата си чрез думи, действия или по друг експресивен начин, но това определено им помага във флиртуването. Създава чувство на доверие у другия и го предразполага също да покаже своите емоции. Те имат изключителни комуникационни умения и омайват с ласкателства и нежни думи. Също така имат отлично чувство за хумор, а смехът също е зелена светлина при един флирт. С тях никога не е скучно и монотонно - определено внасят цвят и в най-наситеното сиво.

Кои ЗОДИИ са родени за флирт и кои за сериозна връзка

Дева

Представителите на този знак може би сте си мислили, че са доста строги и скучни, но зад тази обвивка се крие същински виртуоз във флиртуването. В началото Девите наистина се стремят да създадат впечатление на скромни и тихи личности, като така се надяват да привлекат заинтересовани личности, които да разгадаят същността им. Постепенно започват да разкриват пластовете на душата си и така задържат все повече интереса на другия. Малко по малко омотават мишената в своята мрежа. Омайват по начин, който ги прави незабравими - срещите им никога не са еднократни, другият винаги желае да види Девата отново и отново.

Лъв

Лъвовете са третият знак, който бива поставен в челната група за най-добрите флиртаджии. Можем за тях да кажем, че са царете на флирта - самоувереност, добри маниери, хъс, харизматичност и вроден талант. Няма човек, който да не се поддаде на техните свалки. Чаровни са и винаги знаят как да привлекат вниманието към себе си с поведение и правилни приказки. Знаят какво искат, набелязват си мишена и се зареждат с енергия, за да я спечелят. Няма нещо, което да ги спре, дори да им коства малко повече време от обикновено.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com