Любопитно

Три знака на зодиака, които в живота се държат като "обидени"

5262
Това са зодии, които обичат да манипулират със слабостта си и да постигат резултати чрез позицията на „жертва“.

Някои вярват, че силата на жената се крие в нейната слабост. Те твърдят, че жените понякога прибягват към манипулиране на другите с помощта на своята беззащитност. Често този навик работи и срещу тях, вярата в тяхното безсилие води много от нежния пол до крайно негодувание. Някои знаци на зодиака са по-склонни от други да се чувстват като „ жертви “, лишени от живот.

Рак

Този зодиакален знак е изключително зависим от близките връзки, така че ако те не бъдат обгрижвани, жените Рак се затварят в своя свят. Те са в състояние да се обидят на партньора си, който е загубил интерес към тях, без дори да се опитат да открият причината за подобно поведение. При първа възможност тази зодия може да обвини мъжа дори в онези злодеяния, които той не е извършил, но които съществуват в собствените й фантазии. В никакъв случай няма да допуснат, че самите те има някаква вина за това отношение от страна на силния пол.

Козирог

Тези жени трудно могат да бъдат наречени слабохарактерни и податливи, те биха предпочели с ентусиазъм да изградят кариера и да постигнат целите си, отколкото послушно да се кланят пред любимия си мъж. Именно тази целеустременост, обаче, може да доведе до факта, че жените Козирог спират да се грижат за външния си вид, като се грижат само за работата си. Подобно отношение към себе си ще служи като отблъскващ фактор за мъжете. Липсата на внимание от страна на силния пол може силно да обиди Козирога, особено ако в даден момент тя отчаяно се нуждае от него. Тази ситуация може да провокира травма, която Козирогът ще изрази чрез омразата си към мъжете.

Риби

Мечтаейки от детството за силно семейно огнище и брак, крехките жени Риби се стремят да превърнат желанието си в реалност възможно най-скоро. Тези представители на нежния пол обичат да прехвърлят всички ежедневни проблеми на раменете на партньора си, преструвайки се на неспособни, за да ги решат. Това поведение има и недостатък - твърде привързаните жени Риби дълго ще толерират неподходящото поведение на съпруга си, защото искрено вярват в тяхното безсилие и беззащитност пред външния свят.

Много пари за 8 зодии през март – при кого ще отиде печалбата

През първата и втората декада на март Венера в Риби ще изисква добра интуиция по паричните въпроси. Стъпките, които не са очевидни, мож...

Етикети:

Още от Любопитно

7 брутални истини за мъжете
Дневен хороскоп за 20 април
КЪСМЕТЧЕ според деня, в който си роден
7 ужасно вредни навика, които си смятаме за полезни
Най-готините вицове и смешки, които ще видите днес
4-те най-ревниви ЗОДИИ сред жените

Последни новини