Тръпката е в зала Арена Армеец с efbet и националния отбор по волейбол

1076
Тръпката е в зала Арена Армеец с efbet и националния отбор по волейбол
Снимка: efbet

През тази седмица България е домакин на мачовете от волейболната Лига на нациите, като в периода 21-26 юни родните “лъвове“ ще се изправят в тежки битки с Австралия (24.06.), САЩ (25.06.) и Бразилия (26.06.). По повод волейболния празник, в зала „Арена Армеец“ генералният спонсор на отбора – efbet, е подготвил големи изненади за всички фенове на играта.

efbet подкрепя българския спорт

Години наред българският букмейкър е генерален спонсор на националните ни отбори по волейбол – както при мъжете, така и при жените. Това е само малка част от проекта на компанията за подпомагане на българския спорт, като през последните години увеличи драстично портфолиото си от спортове, отбори и индивидуални спортисти, които подпомага финансово.

В края на януари 2021 година efbet поднови договора си с БФ Волейбол, като финансира не само представителните ни отбори при мъжете и жените, но и националните гарнитури в различни възрастови групи. Партньорството между букмейкъра и волейболната федерация е едно от най-ползотворните в родния спорт, като новото споразумение за 5 години бе подписано още преди да е изтекъл предишният договор между двете страни.

Това е поредното доказателство за успешната работа на efbet с българския спорт. Букмейкърът е главен партньор на федерациите по футбол и баскетбол, като през тази година националите по баскетбол при мъжете ще играят на Европейско първенство! efbet подкрепя стотици федерации, клубове и спортисти и дава заявка, че ще продължи да го прави още години наред. 

Волейболни страсти с efbet

До неделя (26.06.) efbet организира страхотно преживяване за всички волейболни фенове. Пред централния вход на зала „Арена Армеец“ е разположена своеобразна фен зона, в която посетителите на мачовете могат да участват в най-различни игри, организирани от efbet. Голямата атракция е инсталация с мрежа и определени цели, които всеки може да се пробва да удари с топка. Ако успее, тегли скреч-карта, с която може да си гарантира една от множеството награди, осигурени от българския букмейкър. Те са всякакви, а голямата е фланелка на националния отбор с автографите от всички в състава.

Също така преди мачовете на мъжете в следващите дни, ще имате възможност да се срещнете и да получите „уроци“ от част от дамите, които са в националния отбор на България. Те също ще подкрепят своите колеги мъжете във важните мачове срещу САЩ, Бразилия и Австралия.

Игрите на efbet не са с възрастово ограничение и всеки може да се пробва да спечели една от наградите, осигурени от компанията, която години наред подкрепя силно българския волейбол.

Бонусите са важни

Българската компания инициативата си „Бонусите са важни!“, в която има десетки различни предложения. Всеки ден потребителите се радват на различни бонуси, а за новите си потребители, efbet е предвидил начален бонус за спорт и начален бонус за казино.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com