Твоята зодия по време на купон

8977
Твоята зодия по време на купон
Снимка: iStock/Guliver

По време на купон всеки се държи по по-различен начин, отколкото в ежедневието и това е безспорен факт. Запознайте се с един забавен хороскоп – твоята зодия по време на купон.

Козирог

Козирогът е строг и изпълнителен. Често може да го чуете да задава въпроси като „Къде е кошът за разделно събиране“? Характерно за него е да събира на купчина чаши, в които вече няма нищо. Няма да спре да обикаля и да се запознава с всички. Към края на купона със сигурност вече ще е минал на ти и с бармана.

Везни

Обезателно ще поздравят приятелски всички. Представителите на тази зодия са просто специалисти в това да стават близки с всички. Опитват се и успяват да са навсякъде – справят се. Постоянно обикалят с чаша в ръка и винаги са готови да се включат във всеки разговор.

Телец

Има собствен вкус и обича сам да приготвя напитките. Не обича много да говори с хората и да танцува, затова предпочита да сипва питиетата.

Стрелец

Стрелецът държи всеки да бъде с чаша в ръка. Шумен е – ще го чуваш, преди да го видиш. Често разказват преувеличени истории, за да успеят да привлекат вниманието върху себе си. Не искат да рискуват да пропуснат нещо, затова винаги остават до края.

Овен

Овните са истински денс машини. Не се интересуват от възможността за почивка - не са отишли на купон, за да поседят. Танцуват, усилват музиката, канят всички да се включат в танците. Не оставят никой да е с празна чаша.

Дева

Представителите на този зодиакален знак лесно се превръщат в душата на компанията. Важно за тях е всички да се чувстват добре и да се опознават. Това е причината да обикалят, като се опитват да социализират всички край себе си. Добре знаят, че няма как да се справят с тази тежка задача без бутилка вино и подходящи чаши!

Близнаци

Те позират и качват снимки. Обожават да се снимат по време на купоните, отбелязват приятелите си и същевременно се забавляват доста на партито. След като купонът приключи, списъкът им с нови приятели в социалните мрежи е нараснал значително.

Топ 5 на зодиите, на които можете да се доверите с всяка тайна

Далеч не всички хора могат да се похвалят с това, че могат да пазят тайните на другите. Представителите на пет от зодиакалните знаци, о...

Лъв

Обожават караокето! Ако чуят любимата си песен, в никакъв случай няма да мирясат, докато всички не започнат да я запеят. Често дори си носи свой микрофон и подходящи аксесоари за сцената.

Рак

Не се изненадвайте, ако дойде на купона с кученце. Винаги се появява, придружен от своя домашен любимец - той не се разделя с него. Носи му и купичка за вода. На разположение е за всякакви въпроси, които са свързани с животинчето му. Обикновено не пие нищо, защото е с кола и куче!

Водолей

Топ 4 на зодиите, които презират хороскопите

Някои зодии са склонни да бъдат пристрастни към астрологичните прогнози - самите звезди са ги направили такива. Да вярвате в предсказа...

Водолеите въобще не си губят времето. Обикновено пристигат от друго парти, а и след това пак ще бърза за друго място… Така че моментално започва с пиенето и с клюките, често ще го срещнете да търси лед. И всичко това ще свърши, преди още да е седнал.

Риби

На купон рибите са съпроводени от смях и сълзи. Обожават да се шегуват, раздават комплименти и прегръщат всички наред. В определен момент разговорите с тях стават по-духовни, драматични и на финала чувстваш, че неусетно си се привързал към тях.

Скорпион

Скорпионите не говорят с всеки. Често седи в ъгъла и ще забележиш, че откакто е дошъл не се е отделил от онези хора, с които е влязъл. Не се опитвай да го приобщаваш с когото и да било. Така или иначе просто ще остане да си седи там, където е решил.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com