Търсят служители за "Патронажна грижа в община Асеновград", утре е последен срок

6918
Търсят служители за "Патронажна грижа в община Асеновград", утре е последен срок
Снимка: Actualno.com/Теодора Димитрова

Утре (20.08.19 г.) изтича срокът за кандидатстване за работа по проект "Патронажна грижа в община Асеновград". Общинската администрация е обявила конкурс за общо пет длъжности: двама социални работници, единият от които ще е ръководител на услугата; сътрудник социални дейности, който ще е диспечер на услугата; психолог; шофьор. Подборът на желаещите ще се проведе в два етапа. Първо ще бъдат разгледани документите, а след това ще се състои интервю с допуснатите кандидати.

Част от изискванията към желаещите да работят като социални работници и като сътрудник по социални дейности, са да притежават средно и висше (за ръководител на услугата) образование и умение и нагласа за работа с хора с увреждания и с възрастни хора - над 65 г., които са с ограничения или невъзможност за самообслужване. Условие е да имат и минимални познания по компютърна грамотност. Работата им ще е да изготвят документи, да участват в дейността по предоставянето на интегрирани зравно-социални услуги, да оказват подкрепа при комуникация с институции и служби, да водят и съхраняват досиетата на потребителите на услугата и други.

Плевенско село иска по-голям социален патронаж, населението му застарява

Капацитетът на домашния социален патронаж в плевенското село Коиловци да се увеличи, защото населението там застарява и делът на възрас...

Психологът трябва да е със завършено висше образование. Неговата задача в проекта ще е да предоставя психологическа подкрепа и консултиране на лицата от целевите групи. Работата му ще е да оказва подкрепа при идентифициране на проблеми при кризисни ситуации, конфликти, демотивация, загуба и други, както и да води и поддържа необходимата документация съпътстваща услугата и т.н.

Изискване към кандидатите за шофьори е да имат професионален опит като такива поне в рамките на една година и да са със средно образование. Работата им ще бъде да транспортират членовете на управленския екип за патронажна грижа, медицинските сестри, домашните санитари до домовете на потребителите, по предварително зададени маршрути. Шофьорът трябва да изпълнява своевременно поставените задачи, свързани с транспортното обслужване, да следи за изправността на повереното му моторно превозно средство и навреме да сигнализира за необходими ремонти и за извършването на годишния технически преглед в съответните срокове. Той трябва да познава изискванията на текущото поддържане и обслужване на автомобила преди, по време и след движение. Не на последно място условие е да познава и спазва безусловно Правилника и Закона за движение по пътищата.

Документи се подават лично в сградата на Домашен социален патронаж, намираща се на булевард "България" №25 в Асеновград, всеки работен ден от 08:00 ч. до 12:30 ч. и от 13:30 ч. до 17:00 ч. Информация за това, какви документи се изискват за съответните длъжности, е публикувана на интернет страницата на община Асеновград. Последният срок за подаването им е до 16:00 ч. на 20.08.2019 г. (вторник). На спечелилите кандидати ще бъде предложен срочен трудов договор за срока на проекта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АСЕНОВГРАД:

Физкултурният салон на СУ „Св. княз Борис I“ в Асеновград е напълно обновен

Започна прием на документи за I клас в училищата в Асеновград

Деца и родители месиха меденки в библиотеката в Асеновград

Община Асеновград открива Майски културни празници на 7-ми май

Община Асеновград отчете резултатите по проекта за фотоволтаичните централи

Пъстри и интересни събития за Великден в Асеновград (ПРОГРАМА)

Изложение „Цветна пролет“ отново в Асеновград

Какви одобрени проекти за училища и градини има община Асеновград?

Най-старото българско училище в Асеновград рухна преди ремонт (СНИМКИ)

Становище на община Асеновград по казуса с починалите животни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com