Верстапен и Перес изтеглиха Ред Бул срещу Ферари, Хамилтън "проваля" Мерцедес?

2766
Верстапен и Перес изтеглиха Ред Бул срещу Ферари, Хамилтън "проваля" Мерцедес?
Снимка: Getty Images

Изминаха девет рунда от новия сезон във Формула 1. Предстои Гран При на Великобритания, което ще се проведе през следващата седмица. Шампионът от миналия сезон Макс Верстапен е лидер във временното подреждане със 175 точки, следван от своя съотборник от Мексико Серхио Перес със 129.

Верстапен и Перес издърпаха Ред Бул в челото на Формула 1

Те са следвани от Шарл Льоклер (126 пункта), Джордж Ръсел (111 пункта), Карлос Сайнц (102 пункта) и от седемкратния световен шампион Люис Хамилтън, който заема шестата позиция към момента със 77 точки. Както се подразбира и от класирането, Ред Бул Рейсинг има сериозно преимущество пред останалите отбори в борбата.

Коефициентът на efbet Верстапен и Перес да изведат Ред Бул Рейсинг до нов успех в края на кампанията е 1,24. Разбира се, до края на сезона остават още много състезания и класирането може да се преобърне. След Гран При на Великобритания предстоят още 8 старта.

Ред Бул е с 304 точки до момента, а единственият отбор, който поне малко го доближава в подреждането, е Ферари. Именно негови представители са единствените освен тези на Ред Бул, които до момента са печелили старт през сезона. Това се случи в Бахрейн и в Австралия чрез Льоклер.

Така Ферари заема второто място в подреждането, но има 228 пункта, което е със 76 точки по-малко от лидера. Коефициентът все пак именно Ферари да е победител при конструкторите в края на кампанията е 4,90.

Вече се отдалечихме достатъчно много, без да споменем Мерцедес. Именно това е и третият отбор в класирането. Джордж Ръсел е най-високо ранкираният пилот от този отбор, а до момента голямата звезда на тима Люис Хамилтън не може да блесне напълно.

Може ли Мерцедес да се качи ударно на върха във Формула 1?

Отборът все още не е спечелил състезание през сезона и заема третата позиция във временното класиране със 188 точки. Всички останали тимове изостават поне три пъти по-малко от челната тройка. Коефициентът на efbet пък Мерцедес да обърне сезона и да спечели при конструкторите е 18,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com