Винаги актуални: не хвърляйте тези дрехи от гардероба си

30681
Винаги актуални: не хвърляйте тези дрехи от гардероба си
Снимка: iStock

Колкото и да не се интересувате от мода, то малко или много вие подбирате дрехите си. И обратното - ако пък сте твърде големи маниаци, е възможно гардероба ви да прелива от дрехи, които рано или късно трябва да сортирате и пренаредите. Когато започнете да премахвате ненужните дрехи обаче, замислете се добре дали пък не премахвате дреха, която е устойчива на модните тенденции и ви е от полза.

Има няколко такива артикули, които е добре всеки от нас да запази в гардероба си, защото се съчетават лесно, винаги са актуални и са практични. Вижте кои са те според експертите:

Кожено яке

Кой не притежава поне едно кожено яке в гардероба си? Разбира се, в зависимост от тенденциите кройките им понякога се изменят и има модели, които може да са out of fashion, но пък класическото черно кожено яке едва ли някога ще бъде само спомен в модата. То се съчетава с всичко, подходящо е и за преходните месеци и е перфектно допълнение както към спортни, така и към официални визии.

Простичките модни съвети, с които постоянно да излъчваме постоянна увереност!

Скъсани дънки

Скъсаните дънки вече няколко години не излизат от мода, а и причината не е никак скрита. Те правят тоалета ви по-запомнящ се, удобни са и дават възможност за редица експерименти с аутфита. Придават един по-неглижиран и свеж вид на цялата ви визия.

Тренчкот

Тренчкотът или шлиферът отново се заввъщат в последните модни тенденции, но дори и да не присъства в тези класации, той си остава стилна връхна дреха. Показва, че имате усет към модата и придава един парижки привкус на визията ви. Пасва си както с високи, така и с ниски обувки.

„Те не са приятели с модата“: 5 зодии, лишени от таланта да се обличат стилно

Бяла риза

Бялата риза е задължителна дреха във всеки гардероб - както при мъжете, така и при жените. Тя е и един от основните елементи дори в капсулните гардероби. Така че колкото и дрехи да изхвърляте - бялата риза със сигурност остава! Възможностите за стилни, спортни, модерни, елегантни, офис визии с бяла риза са безкрайни - възползвайте се.

Малка черна рокля

Малката черна рокля определено си остава вечен фаворит. Наред с гореспоменатите артикули, тя също е сред основните модни находки в гардероба, устойчиви на времето и тенденциите. Изберете своята кройка малка черна рокля според фигурата и блеснете!

Дънково яке

Дънковото яке също е устойчиво на тенденциите, а особено през сезон пролет/лято 2023 отново ще се върне на големия екран. Така че помислете преди да го изхвърлите от гардероба си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com