Vivacom пусна предварителни поръчки на новия Samsung Galaxy S23

4383
Vivacom пусна предварителни поръчки на новия Samsung Galaxy S23
Снимка: Vivacom

На специално събитие Samsung представи така очакваните Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ и Galaxy S23, слагайки начало на нова ера в премиум изживяванията с телефоните Galaxy. Най-модерната камера на Galaxy S моделите досега, производителност за гейминг от следващо ниво и екосъобразният дизайн са само част от големите предимства на тазгодишната серия.

Смартфоните ще бъдат налични за продажба от 17.02.2023 г. В периода 01.02 – 16.02.2023 г. в сила е кампания за предварителни поръчки, която дава възможност на потребителите да закупят устройство с по-висока памет на цената устройство с на по-ниската, както и да се възползват от ранна доставка преди 10 февруари и 200 лв. е-ваучер за отстъпка от цената.

Vivacom ще излъчва мачовете от английската Висша лига по новия Diema Sport 2 4K

Специално за всички фенове на футбола, от днес Vivacom ще излъчва мачовете от английската Висша лига по новия спортен канал Diema Sport...

Също така вече може да поръчате предварително новите модели в магазините и онлайн от Vivacom, като Samsung Galaxy S23 Ultra може да е при вас за 61,98 лева на месец на изплащане за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited MAX, а Galaxy S23+ може да вземете за 47,98 лева на месец на изплащане за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited MAX. 41,98 лева на месец на изплащане за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited MAX пък е офертата за Galaxy S23.

Galaxy S23 Ultra улеснява любителите на фотографията, независимо от нивото на уменията им, и съдържанието, което заснемат. Той предлага най-модерната камера на Galaxy, пригодена за почти всякакви условия на светлината и проектирана да улавя невероятни детайли. Новите възможности за Nightography (нощна фотография) трансформират начина, по който серията Galaxy S оптимизира снимки и видеоклипове, в най-разнообразните условия на заобикалящото пространство. Galaxy S23 Ultra е първият Galaxy телефон, който може да се похвали със значително оптимизиран Adaptive Pixel 200MP сензор за улавяне на епични моменти с невероятна прецизност.

И тъй като селфи камерите са по-важни от всякога за начина, по който общуваме днес, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ и Galaxy S23 въвеждат бърз автофокус и първата Galaxy Super HDR селфи камера, която нараства от 30fps на 60fps с цел значително по-точни изображения и видеоклипове – резултат от предната камера.

Както за създателите на съдържание, така и за геймърите Qualcomm и Samsung, оптимизират работата с Galaxy с чисто новата Snapdragon® 8 Gen 2 мобилна платформа. Междувременно, в Galaxy S23 Ultra, 5000 mAh батерия захранва подобрената система от камери (в сравнение с Galaxy S22 Ultra), без това да увеличава размера на смартфона. Новата разработка на микроархитектурата на процесора подсилва възможностите за обработка на серията Galaxy S23 с около 30% повече в сравнение с миналогодишния модел.

Цялата тази мощност стои в основата на 6,8-инчовия дисплей на Ultra с намалени заобления, за да се създаде по-голяма и по-плоска повърхност, за да се постигне най-доброто и най-ярко визуално изживяване на смартфон Samsung Galaxy. Уникалната функция за подобрен комфорт на Samsung Galaxy позволява на потребителите да регулират цветовите тонове и нивата на контраст, намалявайки напрежението за очите от времето пред екрана през нощта.

Vivacom и Samsung със страхотно предложение за двойно повече спомени

Vivacom и Samsung изненадват феновете на смартфоните със сгъваеми дисплеи с изгодно предложение свързано с хитовите модели – Gala...

Серията Galaxy S23 вдига летвата в първокласните технологии, да обогатяват живота на хората и да помага за опазването на планетата. От представянето на серията Galaxy S22, устройствата Galaxy идват с все повече рециклирани материали – от 6 вътрешни компонента

в Galaxy S22 Ultra до 12 вътрешни и външни компонента в Galaxy S23 Ultra. Galaxy S23 серията идва с още повече рециклирани материали от от всеки друг Galaxy до момента, включително рециклиран алуминий и рециклирано стъкло и рециклирана пластмаса, произведена от изхвърлени риболовни мрежи, варели за вода и бутилки от полиетилен терефталат (PET).

Новата серия S е първата, която предлага Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, за повишена издръжливост при дългосрочна употреба и проектирана със средно 22% рециклирано съдържание. Всеки смартфон Galaxy S23 идва в кутия с нов дизайн, направена от 100% рециклирана хартия.

За United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива дейност в осем държави и има над 15 милиона потребители и близо 15 000 служители. Генерира годишни приходи в размер на близо 2,6 милиарда евро. United Group осигурява най-широкото мрежово покритие в региона и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ съдържание от цял свят. Сериозните инвестиции в дигитална инфраструктура, съдържание и технологии гарантират отличното качество на продуктите и услугите, които предоставя на клиентите. От март 2019 г. мажоритарен собственик на United Group е BC Partners, една от най-големите глобални инвестиционни компании.

Vivacom дари интерактивно оборудване за дигитални класни стаи на Софийската математическа гимназия

Vivacom дари оборудване за интерактивно обучение на Софийската математическа гимназия „Паисий Хилендарски“ (СМГ), което да ...

От юли 2020 г. Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Vivacom със специална оферта за малкия и среден бизнес

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Vivacom със селекция от исторически филми в EON Видеотека за 3 март

Рекорден брой проекти в надпревара за финансиране от Vivacom Регионален грант

Vivacom предоставя свободен достъп до хитовото съдържание на НВО за клиентите на EON

Vivacom разширява покритието на 5G високоскоростен интернет за дома в 7 града

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide