Vivacom с нова онлайн кампания за слушалки Airpods с до 100 лева отстъпка

1852
Vivacom с нова онлайн кампания за слушалки Airpods с до 100 лева отстъпка
Снимка: Vivacom

Vivacom стартира нова кампания в онлайн магазина си, в рамките на която предлага различни модели слушалки Apple Airpods с отстъпки, достигащи до 100 лева. Моделите, които са достъпни на по-атрактивни цени, са Apple Airpods Max, Apple Airpods трето поколение, Apple Airpods Pro и Apple Airpods второ поколение. Кампанията ще продължи до 7 юли.

Apple Airpods (трето поколение)

31 са студентите от ТУ-София, които завършиха "Vivacom Техническа академия" 2022

Тридесет и един студенти от Техническия университет в София успешно завършиха дванадесетото по ред издание на „Vivacom Техническа...

Актуалното поколение безжични слушалки AirPods имат стилен дизайн и кристално чист звук. Те включват множество иновации за подобряване качеството на звука и цялостното изживяване, като пространствено аудио, което разпространява звука навсякъде около нас и функция за динамично проследяване на положението на главата. В добавка вградената технология Adaptive EQ прецизира звука, съобразно особеностите на слушащия. Слушалките се управляват изключително лесно чрез сензор за натиск. Те са водоустойчиви, а батерията им издържа до шест часа слушане на музика с едно зареждане.

Apple Airpods Pro

AirPods Pro са подобрена версия на безжичните слушалки и разполагат с множество допълнителни функции. Сред тях са технологии като активно шумопотискане (т.нар. Active Noise Cancellation), елиминиращо околните звуци, Transparency (прозрачен) режим, който пък ни позволява да чуваме по-ясно света около нас, както и пространствено аудио, динамично проследяване на главата и Adaptive EQ технология. Моделът отново е водоустойчив и идва в комплект с MagSafe калъф.

Apple Airpods Max

Дигиталният портфейл Pay by Vivacom дава възможност за възстановяване на суми за вече направени покупки под формата на кредит

Pay by Vivacom добавя още една нова и удобна функционалност. Чрез нея ползвателите на приложението имат възможност да получат обратно с...

Това са стилни слушалки с традиционна форма с наушници, покриващи ушите, които също поддържат технология за активно шумопотискане. Разполагат и с вграден динамичен драйвър, разработен от Apple, Transparency режим, както и пространствено аудио. Сред екстрите им е възможност да засичат сами кога са поставени на главата. Удобните им възглавнички с мемори пяна спомагат да прилегнат идеално на ушите, съобразявайки се с техните особености. Батерията им издържа до 20 часа слушане на музика, гледане на филми или разговори с включено активно шумопотискане и пространствено аудио.

Apple Airpods 2

Второто поколение слушалки Airpods също гарантират типичното за продуктите на компанията високо качество на звука. Те могат да се свързват автоматично щом бъдат поставени на ушите и се настройват лесно с едно докосване. По същия начин могат да усетят кога са махнати от ушите и се изключват сами. Благодарение на своя H1 чип гарантират стабилна безжична връзка. Издържат до пет часа с едно зареждане. В рамките на кампанията се предлагат с подарък калъф.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Летният стаж във Vivacom и неговите предимства

United Group B.V. продължава позитивната тенденция на растеж с рекордни резултати през 2023 година

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide