Водещата компания в инфраструктурното строителство „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД се довери на CoolFit.

5505
Водещата компания в инфраструктурното строителство „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД  се довери на CoolFit.
Снимка: Coolfit

„Райкомерс Конструкшън“ ЕАД вече над 30 години е лидер в проектирането и строителството на водопроводни и канализационни мрежи. Иновативните и високопроизводителни технологии за изграждане и рехабилитация на продуктопроводи, както и факта, че първи въвеждат безизкопни технологии за изграждането на нова подземна инфраструктура от всякакъв вид – водопроводи, газопроводи, подземни електропроводи и др., натрупаният опит и високият професионализъм през годините, неизменно води до това, че се гордеят с всеки изпълнен обект и с гордост се наричат „Винаги първи!“. Но не е само това, определящото за успеха на компанията е, че те са заедно във всичко и ако има дума, която да определя Райкомерс по най-добър и всеобхватен начин, то тя е семейство. Семейна компания повече от 30 години.

“Всеки един член на екипа ни е част от нас и ние от него и това не са просто думи, това са действия и общ поглед върху света. Всеки един от нас е ценен и всеки допринася за всичко, което сме! Точно поради това и търсейки възможности за стимул на благосъстоянието и доброто здраве на служителите си, CoolFit се появи на точното място и в точното време. Имахме необходимост от подкрепа за създаване на среда, която да насърчи служителите да водят по-здравословен и балансиран начин на живот. В тяхно лице не получихме просто услуга, а партньор и приятел. CoolFit ни гарантира достъп до най-добрите фитнес обекти и възможност за комбиниране на различен тип услуги в едно посещение, включване в групови занимания и достъп до най-добрите треньори. Услугата, която е нова и изцяло дигитализирана, се оказа предпочитана от много колеги“, споделя Дияна Георгиева Експерт управление човешки ресурси в компанията.

В интервю госпожа Георгиева разказа за новия доверен партньор на „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД - CoolFit.

От къде разбрахте за CoolFit?

Получихме информация от колеги, които спортуват в Pulsе за вашата услуга и съзнавайки своята роля и отговорност като работодател, осъществихме контакт с представителите на CoolFit. Екипът Ви реагира бързо и коректно, успяхме да подпишем договор изключително бързо.

От кога започнахте съвместната си работа?

Съвместната ни работа започна през месец Октомври 2022 година. Направихме кампания за популяризиране на CoolFit сред колегите, след което получихме много заявки и положителни отзиви.

Истината е, че след пандемията търсим различни варианти за стимулиране на физическата активност на служителите и с помощта на екипа на CoolFit организирахме спортно състезателно събитие, в което колегите се включиха с голям ентусиазъм. CoolFit осигури награди за най-добрите, а всички ние се забавлявахме много.

Защо започнахте да работите с CoolFit?

„Райкомерс Конструкшън“ ЕАД цени здравето на служителите си и ни стимулира да водим балансиран начин на живот, включващ спорт и релакс. Възможността за използване на услуги и активности, обединени в един абонамент, лесното администриране и работата с позитивни и амбициозни партньори направи решението за сключване на договор лесно.

Коя е любимата ви услуга, която предоставя бенефит картата?

Възможността да можеш да комбинираш зали, басейни, съоръжения, групови занимания, СПА и уелнес центрове с едно посещение.

Как CoolFit повлия на вашия начин на живот? Усещате ли промяна във вашите колеги?

Лично аз започнах да спортувам по-активно и да посещавам групови тренировки.

За особено кратък период колегите ми станаха по-активни, споделяха опита и постиженията си в различните активности, които са се възползвали. Започнаха да си поставят предизвикателства и желанието им да опитат нещо ново стана факт. CoolFit стана тема за разговори в почивките.

Какво е мнението на вашите колеги?

Колегите ми са активни хора, обичат спорта, състезанията и забавленията, с помощта на дигиталната карта откриха, допълнителна мотивация. С нетърпение всички очакваме предстоящите съвместни мероприятия и предизвикателства с CoolFit. Предстои да организираме няколко седмици на здравето през 2023 година.

Бихте ли препоръчали услугата на ваш познат?

Да, вече препоръчах CoolFit на мои познати, с удоволствие ще продължавам да разказвам и за в бъдеще. CoolFit постоянно се разраства и увеличава своята мрежа от услуги, което много ми допада. Екипът Ви е проактивен, има добри предложения и идеи, винаги готов да изслуша и разбере нашите потребности, да предложи най-добрите решения за нас.

За финал съветът ми към сега започващите да спортуват, е да стартират с малки стъпки, за да постигнат видим резултат. Експериментирайте и дайте ясен сигнал, че искате да сте част от по-доброто здраве на екипите си. Резултатите няма да закъснеят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com