Всичко по две: Едната България ще даде оръжие на Украйна. Другата няма да даде

6890
Всичко по две: Едната България ще даде оръжие на Украйна. Другата няма да даде
Снимка: Алла и Чавдар Георгиеви

След проведен алтернативен конгрес, вече имаме две БФС-та - едното, оглавявано от Боби Михайлов, а другото - от Димитър Бербатов. До нас достигна информацията, че и двете БФС-та ще си имат свой национален отбор. Единият няма да играе на европейското, а другият - на световното. Сумарно и двата няма да играят никъде.

Научихме и нещо друго - в България предстои и други институции, структури, организации да се сдобият със своя алтернатива. Вижте какво друго по две се очаква да имаме скоро: 

Две правителства

Вдъхновени от Димитър Бербатов, съвсем скоро се очаква цялото ГЕРБ да се събере в алтернативен парламент и да избере за министър-председател Бойко Борисов.

Очаква се алтернативен вътрешен министър да е Христо Терзийски. Той няма да арестува другия министър-председател Кирил Петков, но заедно с Младен Маринов ще го бият зад колоните на Министерски съвет. Към това второ българско правителство се очаква по традиция да се присъедини задкулисно и ДПС. За това правителство ще работи Данчо Ментата, а за другото правителство - други менти.

Две столици

Едната столица си остава София, а другата разбираемо ще е Симитли. 

Две БНБ-та

Едното БНБ ще го оглавява Любомир Каримански от “Има такъв народ”, а другото - Андрей Гюров от “Продължаваме промяната”. Така ще се запази коалиционната стабилност в едното правителство. Другото правителство, на ГЕРБ и ДПС, няма да има свое БНБ - 13 години си имаха такова с Искров и Радев - стига толкова.

Две прокуратури

Едната прокуратура ще я оглавява Иван Гешев, щото не могат да го изгонят. Другата прокуратура ще я оглави ново лице, избрано от новия състав на ВСС, в който ще преобладава квотата на прокурорите, квотата на следователите, квотата на Върховния административен съд и квотата на ГЕРБ и ДПС в парламента… И всъщност това ново лице ще бъде избрано от Иван Гешев.

Два синода

В единия синод по традиция всички 15 митрополити ще са от Държавна сигурност, а в другия - само петима. В единия ще карат “Линкълн”-и, а в другия - “Мазерати”-та. Единият патриарх ще е Неофит, а другият - Дионисий. В такъв случай зарята навръх Великден ще е само една.

Две национални частни телевизии

Едната телевизия ще кани само Харалан Александров, Георги Харизанов, Стойчо Стойчев, Антоний Гълъбов, Антоанета Христова, Нидал Алгафари, Виктор Димчев, Румяна Коларова, Валерия Велева. А другата ще кани само Харалан Александров, Георги Харизанов, Стойчо Стойчев, Антоний Гълъбов, Антоанета Христова, Нидал Алгафари, Виктор Димчев, Румяна Коларова, Валерия Велева. Простете, те вече са две и са си точно така

Две Българии

Едната ще даде муниции за Украйна, за да запазим достойнството си пред цивилизования свят, а другата няма даде, за да не ни нападне Путин.

 

Автор: Мирослав Милков, Прас-Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Как залових Червения пират

Тагарев - жертва на олтара на атлантизма

Един конгрес, много кандидати, хиляди квестори

Навални и затворниците на съвестта

7 години ПРАС-ПРЕС: Бюлетин на неуспехите

10 нови шоу програми, които да ни обогатят още повече

В скута на реформите

Все пак тя се върти: 10 не!отложни ротации

Пътя на Корпуленцията срещу Пътя на Копринката

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки
Сглобката пак хлопа: Не!Морандум на ротацията в 10 точки

Не!Коалицията се колебае дали да се ротира, напрежението расте, а сглобката хлопа като жълтите павета за пореден път. Евроатлантизмът е поставен...