Всяка зодия има любимо животно – провери кое е то за твоята

2132

Казват, че домашният любимец прилича на стопанина си и замисляли ли сте се, че е възможно да избираме нашите домашни любимци спрямо характеристиките, които притежаваме самите ние и припознаваме в тях?

Астролозите също обръщат внимание на тази тема и ни помагат, като разкриват кои са любимите животни на всеки зодиакален знак. Нека видим:

Овен

Представителите на този знак обичат свободата си и са открити и резки, така че те със сигурност биха си избрали куче, което обича трудните маршрути и дългите разходки. Най-често харесват тези породи, наподобяващи вълци.

Телец

Телците не си падат по “робуването” на животно и постоянното чистене след него, така че опредлено биха избрали животинки от типа на костенурките или пък златни рибки в красив аквариум.

Близнаци

Близнаците обичат енергичните и малки животни и определено биха си взели малка порода куче като чихуахуа или пък пудел.

Кое е животното, което ви покровителства, според зодията

Рак

Раците обичат всички животни, но все пак залагат на спокойствието в дома си и се спират на морските - малки костенурки, рибки, скариди и др. Също така биха отглеждали и котка, но такава с изискана природа.

Лъв

Лъвовете искат домашният им любимец да е толкова впечатляващ, колкото тях самите. Затова биха избрали внушително куче с голяма грива, разбира се, ако някой друг ще чисти след него.

Дева

Девите обичат да се грижат за всички животни и за тяхната натура подходящи са хамстери, котки и кучета, птици, а дори и някои видове насекоми. Те ще подходят с грижа и любов към всяко едно мъниче.

Везни

Везните обичат външната красота на животните и биха избрали да се грижат за някое наистина красиво и изискано животно - бели гълъби, луксозни котки, пудели и др.

Скорпион

Едва ли ще се изненадате, ако ви кажем, че Скорпионите си падат особено по отглеждането на различни влечуги и змии. 

Кое е духовното животно на всяка зодия?

Стрелец

Представителите на този знак мечтаят да имат свой собствен кон - толкова свободолюбив и склонен към пътувания, колкото тях самите.

Козирог

Козирозите предпочитат да има някакъв смисъл и полза от влагането на енергия в отглеждането на определено животно. Затова биха влезли в ролята на фермери и биха отглеждали кози, крави, свине и т.н.

Водолей

Водолеите, за да запазят своя отличителен характер, смело биха избрали за домашен любимец маймуна. 

Риби

Рибите, както вероятно се досещате, обичат морските животни и със сигурност биха отглеждали поне няколко вида красиви риби в голям аквариум. Те ще се погрижат и за красотата на самия им дом - декорации, осветление и всичко останало ще бъде изпипано като в приказките.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Музей в Брюксел показва произведенията...
Това е зодията, чиито живот ще...
Кои 2 зодии ще имат най-много пари...
Това са 3 – те зодии, които ще имат...
Уникално късметче за всяка зодия...
Уникално любовно пожелание за...
Кой трябва да яде копър и кой трябва...
Петър Дънов: 19 храни за лек...
Любовта ще е водеща през декември...
3 зодии от Зодиака ще бъдат най-щастливите...
Какви играчки могат да бъдат закачени...
Меркурий в Козирог.: Как да спасим...

Последни новини