Yettel предлага Huawei P50 Pro и P50 Pocket в комплект с безжични слушалки през октомври

2915
Yettel предлага Huawei P50 Pro и P50 Pocket в комплект с безжични слушалки през октомври
Снимка: Yettel

До края на октомври Yettel предлага два от водещите смартфони на Huawei във високотехнологичен тандем с безжични слушалки от марката. Офертата включва смарт хитовете флагман P50 Pro и сгъваемия P50 Pocket, които идват при новия си собственик в комплект с чудесните Huawei FreeBuds SE.

Huawei P50 Pro е най-новият флагман от серията P на Huawei. Основният сензор на камерата е е 50MP True-Chroma f/1.8 за максимално реалистична картина дори при много ниска осветеност. Сред предимствата на P50 Pro са и 6,6-инчов OLED дисплей с FHD+ резолюция, както и 4360 mAh батерията, която се зарежда супербързо с 66W HUAWEI SuperCharge. Светкавичната работа на апарата е подсигурена с флагманския чипсет Snapdragon 888 4G (5 nm). Цената на Huawei P50 Pro в комплект с белите FreeBuds SE е 1 079,99 лв. в брой или на лизинг за 52,59 лв. на месец с двугодишен договор и план Тотал Макс 55.99 за 24 месеца.

Сгъваемият Huawei P50 Pocket е олицетворение на иновациите в технологиите и дизайна, без да прави никакви компромиси с фотографските възможности и цялостната си функционалност. Той е невероятно тънък, едва 15,2 мм в сгънато състояние и 7,2 мм в разгънато, и е въоръжен с два екрана. Основният е 6,9-инчов сгъваем OLED екран в пропорции 21:9, 1,07 милиарда цвята, и поддържа цветното пространство P3 за реалистично цветопредаване и кино изживяване. Екранът върху капака дава лесен достъп до избрана информация и може да се използва за управление на музиката, справка с календара, нотификации, както и за правене на снимки и видеа. Въпреки финия си профил Huawei P50 Pocket идва и с мощна 4,000 mAh батерия и поддържа бързо зареждане с технологията 40W Huawei SuperCharge. Смартфонът се предлага на цена 1 309,99 лв. в брой или на лизинг за 63,59 лв, на месец с двугодишен договор и план Тотал Макс 55.99 за 24 месеца, като в тази цена влизат и красивите безжични слушалки на Huawei.

FreeBuds SE са едно от най-новите аудио предложения на марката. Със своите драйвери от по 10 мм те предлагат кристално чист звук към своя премиум дизайн и изключително ниско тегло от по 5,1 гр. за една слушалка. Батерията позволява 6 часа постоянно възпроизвеждане на музика, а с вградения заряд в кейса тази стойност може да достигне до цели 24 часа. FreeBuds SE имат устойчивост на пръски, вода и прах, а дизайнът им позволява удобно и плътно прилягане към ухото без дискомфорт дори при по-продължително използване. Безжичните слушалки се свързват изключително лесно към моделите на Huawei, достатъчно е само да бъдат доближени до смартфона.

Пълните условия за покупка на смартфоните в комплект със слушалките можете да научите от сайта на оператора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com