Защо кремовете Vichy са предпочитани в борбата със стареенето

2450
Защо кремовете Vichy са предпочитани в борбата със стареенето
Снимка: iStock

Много са способите и триковете, които прилагаме за да запазим кожата си млада и свежа. Но тъй като се налага ежедневно да се справяме с многобройни фактори, които влияят върху тонуса, сияния вид и тена на дермата е очевидно, че ще търсим по-сигурен и доказано ефективен набор от решения, които мога да ни осигурят добро здраве и самочувствие. Съвременните козметични продукти, които ни представят от френската компания Vichy са формулата, която не просто връща живота на кожата ни, но я прави блестяща и здрава. Колекцията от виши кремове разработени от лекари дерматолози са доказателство, че е възможно да се полага ежедневна грижа за подмладяване без в състава на козметиката да бъдат включени парабени и химични елементи.

Защитена през цялото денонощие

От Vichy разработват иновативни кремове за лице, които са способни да осигурят адекватна грижа за кожата както през деня така и когато тялото е в покой през нощта. Въздействия като студ, вятър, слънце, градски замърсявания, прах и всякакви видове вредни влияния оказват пагубно въздействие върху кожата и нейния вид. Програмата за ефективно и сигурно подмладяване на кожата включва няколко серии продукти на френската марка, които са съсредоточени върху разкриването на потенциала на различните видове кожа.

Продуктите са с уникален състав и са предназначени да осигурят онзи невидим слой, който подпомага хидратирането и подмладяването на клетките. Изключително голям интерес се наблюдава към козметиката от сериите:

- Aqualia Thermal. Характеризира се с 97 % естествени суровини. Съдържа огромна доза хиалуронова киселина и способността на продукта е да осигури свежест и влага до 48 часа след третирането на кожата с крема. Продукта се предлага във вариант дневен и нощен крем;

- NORMADERM PHYTOSOLUTION е вашето решение за несъвършенства за мазна кожа. Продукта подпомага ежедневната хидратация и се бори с несъвършенствата като акне, черни точки, прекомерно образуване на себум;

- IDÉALIA е още един любим на много потребители крем, чиято роля е да върне енергията на изморения вид на кожата. Без следи от умора, тъмни кръгове под очите и неравномерен сивкав тен;

- NEOVADIOL са предназначени за един специален период, който е характерен за дамското здраве. В периода на перименопаузата хормоналните промени са с подчертани признаци на стареене на кожата, а с тази колекция кремове се предотвратява загубата на еластичност и плътност на кожата както и отпускане на контура на лицето.

LIFTACTIV и SLOW ÂGE са серии кремове любими на дамите, които са особено взискателни към избора на козметика, на която да се доврят за поддържане на млад и свеж вид.

Кажете STOP на признаците на стареене

Кожата издава годините, но всеки от нас си им своите малки тайни, които прилага. Ако все още се колебаете на кой вид крем да изберете то е добре да се запознаете със свойствата на LIFTACTIV и SLOW ÂGE. Сериите продукти на Виши са насочени към:

- Намаляването на загубата на колаген;

- Директна атака към изравняването на бръчките;

- Подобряване на еластичността;

- Намаляване на пигментацията;

- Реконструиране на контура;

- Изравняване на тена;

- Ефективност при вече изявени признаци на стареене.

LIFTACTIV и SLOW ÂGE са изключително добри козметични продукти. Те се характеризират с лека формула, която лесно се нанася и абсорбира от кожата. Те са идеалното решение, което ще върнат доброто ви самочувствие и ще се погрижат за здравето на коажата.

Пет трика за млада кожа

Дерматолози съветват денонощно да прилагате оптимална грижа за кожата за да изглежда кожата ви млада и свежа. Пет от най-важните си отнасят до:

- Здравословен сън с продължителност от поне 8 часа;

- Намаляване на времето, през което кожата е изложена на силно слънце;

- Ежедневно използване на деликатни почистващи продукти за отстраняване на себума и замърсяванията от околната среда;

- Използване на дневен крем от сериите Виши, които създават естествен щит срещу стареене;

- Прилагане на нощен крем, благоприятстват възстановителните процеси в клетките и тяхното регенериране.

Правилните козметични продукти имат ключова роля към доброто здраве и самочувствие, посочват от VTV.BG. Потърсете и вашето оръжие срещу стареенето от Виши в аптечната мрежа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Семена от чиа: как влияят на кръвното

Коя храна може да провокира гастрит - отговорът на лекаря

Може ли супата да ни предпази от гастрит?

Как бананите вляят на кръвното - отговорът на учените

Лекар: Яжте доматите с това, за да са още по-полезни

Учени: Този ежедневен навик може да помогне за ранното откриване на рак на кожата

Кои билки ще Ви помогнат за шум в ушите

Булгар Биотик: вдъхновение от традициите и природата

Безплатни консултации на пациенти с репродуктивни проблеми в София

Лекар: Отслабването е най-трудно за хората с това заболяване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com