Защо ТОЙ не пише пръв, но винаги отговаря на съобщенията

8786
Защо ТОЙ не пише пръв, но винаги отговаря на съобщенията
Снимка: iStock

1. Той не е сигурен как се чувствате

Ние не държим монопол върху чувството на несигурност в една връзка. Мъжете също се чувстват така и някои от тях имат основателни причини за това. Сцената на запознанствата е брутална и нещо толкова просто, като това да си този, който първи изпраща съобщение, може да те постави в уязвима позиция. Може би предишната му връзка е била бъркотия и сега той има проблеми с обвързването. Дори нещо повече, може да е станал свидетел на някои наистина ужасни неща, които се случват в любовния живот на някой негов близък. Въз основа на всичко това, той не е много сигурен, че трябва да се покаже напълно. Затова, той може никога да не ви изпрати първи съобщение в началото на връзката. Също така трябва да вземете предвид възможността той да не е 100% уверен в себе си. Ако той първо не хареса себе си, може да му е трудно да повярва, че го харесвате.

2. Винаги първи изпращате съобщения

Преди да се запитате, "той чака ли да му изпратя съобщение?" запитайте се това, давате ли му дори възможност да пише първи? Понякога наистина се вълнуваме от момчета, особено когато наистина отговарят на нашите критерии. Това е разбираемо, трудно е да намерите някого, с когото да се свържете в наши дни. Но помислете добре дали му давате шанс да ви изпрати съобщение първи? Дайте му малко време, дори и да е цял ден. Това не означава, че никога не трябва да изпращате съобщения първи, просто не го правете през цялото време. Така че, вместо да се измъчвате, чудейки се дали той не ви харесва, направете крачка назад. Ще се изненадате, че той всъщност е чакал възможност да ви изпрати първи съобщение.

3. Той е зает

Мъжете мислят по различен начин, така че наистина не трябва да съдите за човек според личните си стандарти. Ще бъде голяма грешка, ако го направите. От една страна, многозадачността не им е силна страна. Така че, ако имат нещо наистина належащо, за което да се погрижат, вероятно няма да чуете от тях толкова, колкото искате. Така че, в този случай, ако той никога не изпраща съобщения, но бързо изпраща отговор, значи все още държи на връзката. В този момент е естествено да се чудите защо той не е открит за нещата. Е, мъжете не мислят така; той вероятно иска да свърши каквото трябва, без да ви тревожи. Ето защо той никога не изпраща първи съобщения, а винаги отговаря. Отговорите ще продължат да идват, защото той не иска да се притеснявате. Ако случаят е такъв, трябва да се опитате да го изпреварите. Попитайте го дали нещо го притеснява и му кажете, че искате да говорите, когато е готов. Кажете му, че сте имали съмнения дали той ви иска в живота си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com