НА ЖИВОВойната в Украйна

Затвор за матрос, блудствал с малолетната си дъщеря

2049

Четири години и осем месеца затвор и глоба от 1000 лв. получи старши матрос Ж.Ж., осъден по обвинителен акт на Военно-окръжна прокуратура-Сливен за извършени от него в периода февруари 2018 г. - април 2019 г. престъпления против личността на две жени, едната от които е собствената му малолетна дъщеря.

Решението е на Върховния касационен съд и влезе в сила на 24.11.2022.

Ж.Ж. е признат за виновен за създаване и разпространяване на порнографски материали, многократно заплашване със сила и принуждаване на чужда гражданка да осъществява полов акт с него, за блудствени действия без съвкупление с малолетно лице и съвкупление чрез принуждаване със сила на чужда гражданка.

Осъденият старши матрос е бил задържан под стража незабавно след получаването на първия сигнал срещу него в началото на юни 2019 г. и от тогава не е напускал ареста, посочват от военно-окръжна прокуратура.

В деня на сигнала са извършени неотложни действия по разследването, довели до намирането в дома му на незаконно притежавани огнестрелни оръжия и боеприпаси.

Доказателствените материали за това престъпление са отделени в друго наказателно производство. То е приключило по-рано - през май 2020 г., с влязла в сила ефективна осъдителна присъда от две години и три месеца лишаване от свобода и глоба от 4000 лева.

ОЩЕ: Задържаха мъж, отвлякъл и блудствал с малолетно момиченце в Добрич

Само 2 г. затвор за педофил, блудствал с 9-годишната дъщеря на приятелско семейство

Две години затвор получи 55-годишният Борис П. за блудство с 9-годишно дете. Във вторник Девинският районен съд го призна за виновен и ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Крими

Намериха мъртва 21-годишната...
Българка зашлевена от мъжа си...
Пожар в затвора в Пловдив
Среднощна акция в Студентски...
Аварирал камион запуши тунела...
2 хиляди лева глоба за мъж, отровил...
Жена е загинала след челен удар...
Арестуваха жена, заключила се...
Откраднаха кобила в село Партизанин...
Как измамиха бизнесмен от София...
Задържаха мъж от Велинград, издирван...
Откриха мъртъв 51-годишен мъж...

Последни новини