Здравни проблеми и начало на здравословен начин на живот за някои зодии през декември 2022 г.

2452
Здравни проблеми и начало на здравословен начин на живот за някои зодии през декември 2022 г.
Снимка: iStock/Guliver

Последният месец от годината е идеалното време да се погрижите за себе си и да подредите приоритетите си.

Овен

През декември Овните трябва да си осигурят повече физическа активност и спорт. Трябва да четат сигналите тялото си и да го поставите в ред. Витамините, ежедневието ще коригират здравето и ще дадат допълнителна енергия.

Телец

Телците трябва да разберат кое отнема енергията им. Астролози препоръчват да се опитате да зарежете лошите навици. Резултатът няма да закъснее.

Близнаци

Не се преуморявайте. Трябва да балансирате тялото си. Това ще допринесе за нормализиране на пълноценен осемчасов сън и умерена физическа активност.

Кои зодии трябва да пазят здравето си през тази година?

Рак

През този месец тялото на Раците ще бъде подкрепено и възстановено от ориенталски практики и медицина - акупунктура, чайна церемония, фумигация, гимнастика и специални чигонг упражнения. Медитациите трябва да станат редовни.

Лъв

През декември Лъвът ще бъде залят от емоционална вълна, която ще подейства зле на физическото състояние. Звездите предупреждават представителите на зодията, че постоянно ще са уморени. Трябва да обърнете възможно най-много внимание на здравето, да зарежете лошите навици и да започнете да ходите на фитнес.

Дева

Простудните заболявания и намаленият имунитет са това, което ще смущава и отнема енергията на Девите в края на година. Тялото има нужда от почивка. Необходимо е да бъдете търпеливи, да не отлагате и да стартирате правилно лечение.

Тези 4 зодии се радват на отлично здраве и определено ще живеят дълго

Везни

Нужно е внимание за храненето и диетата. Везните да не преяждат и да не натоварват стомашно-чревния тракт. Време е да минат на диета и да започнат да пият витамини. Това ще им донесе енергия и сила.

Скорпион

Скорпионите да не приемат лекомислено евентуално леко неразположение, умора. Има вероятност подобен дискомфорт да е нещо по-неприятно. Ако тялото „намеква“ за нещо, не пренебрегвайте неговите „сигнали“. Ако Скорпионите имат тревожни симптоми, непременно трябва да се консултирате с лекар.

Стрелец

Жизнената енергия на Стрелеца сега е в своя пик. Все пак не прекалявайте с физическата активност. Особено след 29 декември, когато всички знаци на зодиака ще бъдат под влиянието на ретрограден Меркурий и рискът от всякакви наранявания ще се увеличи.

Какво разкрива ЗОДИЯТА за вашето здраве

Козирог

Последният месец от годината изисква действие от Козирозите: редовните упражнения ще помогнат за стабилизиране на имунитета и ще се справят с много проблеми. Точно сега звездите съветват Козирозите да започнат да премахват всичко, което пречи: това е както до наднорменото тегло, така и до лошите навици.

Водолей

Напоследък мислите и се притеснявате твърде много. И както се казва, всички болести са от нерви. Водолеите да си осигурят добър сън, да започнат да спортуват редовно и да излизат по-често на разходки на чист въздух. Те също трябва да се опитат да насочат вниманието си към положителното и животът ще започне да се променя.

Риби

През декември звездите съветват Рибите да обърнат внимание на костите и ставите. Временно трябва да се избягват резки движения и вдигане на тежести. Да обърнат внимание на леката физическа активност и не забравяйте да се консултирате с опитен специалист.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com