Зимно качване на килограми - ето кои зодии да се пазят

2841
Зимно качване на килограми - ето кои зодии да се пазят
Снимка: iStock

Има няколко зодиакални знака, които обичат да похапват повече от другите. Представителите на тези 3 зодиакални знака не могат да устоят на всички вкусни неща, които искат да опитат, особено през зимните месеци - и в резултат на това може да качат няколко излишни килограма. Нека разгледаме кои зодиакални знаци са най-склонни да натрупат килограми през зимата.

Козирог

Козирозите са трудолюбиви и амбициозни, но когато става въпрос за храна, те невинаги правят най-здравословния избор. Козирозите са склонни да се ориентират към комфортни храни като пица и паста, които бързо могат да увеличат калориите си. В студените зимни дни Козирозите често посягат към закуските по-често от обикновено, за да се утешат и сгреят. Стига Козирозите да спазват умереност и да балансират диетата си със здравословни храни, няма причина да не могат да се наслаждават на любимите си закуски, без да напълнеят прекалено много.

Дева

Девите обикновено са доста дисциплинирани, когато става въпрос за храна - но това не означава, че няма да си позволяват удоволствия от време на време. Девите имат афинитет към сладкиши като бонбони, бисквити, торти, сладолед... каквото се сетите! Проблемът е, че Девите лесно могат да се увлекат по тези сладки закуски, ако не следят за порциите си. За да не напълнеят прекалено много през този зимен сезон, Девите трябва да се опитат да се придържат към по-здравословни алтернативи като пресни плодове или кисело мляко, когато им се прииска нещо сладко.

Риби

Рибите обичат да се чувстват подхранени от храната - а това означава, че не се страхуват да си позволяват висококалорични ястия от време на време! Те често предпочитат топли ястия, които са богати на въглехидрати, като макарони със сирене или картофено пюре със сос. Рибите също така обичат да похапват солени лакомства като чипс или пуканки, докато гледат телевизия или играят видеоигри - което може да е опасно, ако се прекалява с тях. За да се предпазят от напълняване през зимата, Рибите трябва да се стремят към баланс в диетата си, като включват много бедни протеини и зеленчуци заедно с онези комфортни храни, които толкова обичат!

Качването на килограми през зимните месеци е често срещано явление при някои зодиакални знаци поради афинитета им към успокояващи храни или пълни със захар лакомства. Въпреки това, с помощта на разумни хранителни практики и контрол на порциите, представителите на тези три зодиакални знака могат да се наслаждават на любимите си закуски, без да трупат излишни килограми! Така че през този зимен сезон не забравяйте, че умереността е от ключово значение, когато става въпрос за похапване - тя може да направи разликата между това да останете строги или да добавите няколко сантиметра около талията си!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com