Знаете ли как се прави хороскоп - разберете каква е тайната

2920

В съвременния свят в почти всички вестници и списания можете да намерите хороскоп за деня или седмицата, съставен от всеки от знаците на зодиака. В древността е имало специални хора – придворни астролози, които са предсказвали бъдещето по звездите.

Откъде идва хороскопът?

Много хора вярват в хороскопите и вярват, че те могат да помогнат при вземането на решение. Всъщност всичко им се получава, като изучават хороскопа си, виждат съдбата си и знаят как да постъпят правилно, в крайна сметка всичко се оказва най-доброто.

Тълкуването на хороскопите често започва с разглеждане на общите характеристики на положението на планетите.

По-подробното разглеждане на хороскопа обикновено трябва да започне с дефиницията на "Господаря на раждане" - планетата, която управлява първи дом и следователно е близо до асцендента.

По подобен начин се разглеждат и влиянията на други планети и домове. Отчитат се влиянията на всички други планети, лунни възли, дали планетата се движи в посоки напред или назад. Също така е важно дали планетата е в собствения си дом или не. Ако трябва да намерите отговор за неща, свързани с дома, тогава можете да определите кой знак на зодиака е срещу този дом.

Астрология: Какво означава ендогенен месец и година?

За по-точни прогнози за определен период от време се съставят годишни и месечни хороскопи. Годишният хороскоп се съставя в момента, когато Слънцето заема същата координата като в хороскопа за раждане, освен това в този хороскоп средата на първия дом е съчетана със Слънцето. Такъв хороскоп винаги се разглежда заедно с хороскопа за раждане. Смята се, че той изяснява предсказаното в рождения хороскоп за период от ± 6 месеца от рождения ден. В такъв хороскоп се вземат предвид както отношенията с планетите от рождения хороскоп, така и помежду си.

Как да си направим истински хороскоп?

За да съставите истински хороскоп се взема предвид:

1. Особености на човешката психика.

2. Оригиналните способности на човека.

3. Физическо състояние.

4. Как са разположени планетите по време на раждането на човек, дори ако човек е роден много отдавна, има специални записи, където се съхранява тази информация.

5. Подробни характеристики на човека за съпоставка с характеристиките на зодията.

Как да използвате астрологията, за да тествате романтичната си съвместимост отвъд вашия зодиакален знак?

Има такова нещо като индивидуален хороскоп, който е валиден от началото на раждането на бебето. Това е индивидуална програма на живот. Но хороскопите могат да се правят не само индивидуално, но и в голям мащаб, например, за да разберете съдбата на държава. Много владетели от миналото са се обръщали за помощ към астролозите.

Към днешна дата всеки човек може да се научи сам да прави хороскоп и да научи науката "Астрология". За да направите това, трябва да закупите различна литература, да общувате с опитни астролози.

Астрологията е много древна и сложна наука. Съставянето на хороскоп доскоро беше истинско свещено действие - астролог изчисляваше разположението на планетите по таблиците на ефемеридите, поставяше символите им върху лист хартия с нарисувана зодия и т.н. Всичко това отнема много време, всяка грешка може да доведе до неправилни резултати.

Започнете да изучавате астрология, докато придобивате знания, тълкуванията на хороскопите ви ще стават по-пълни и точни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Най-сигурният начин да избегнем...
Сватбени суеверия: Ключови знаци...
Дизайнерите посочиха 5 тенденции...
Забравете мита за отслабване...
Коя зодия е най-истинският приятел?...
Коя зодия живее на широка нога?...
Неостаряващи латиноамерикански...
Прочетете това, ако се потите...
Търсите ли нови приятели? Ето...
Ето коя е най-проклетата зодия...
10 неща, които ще накарат МЪЖА...
Кои са най-интересните поредици...

Последни новини