Зодиите, като малки деца!

12848
Зодиите, като малки деца!
Снимка: titoikids/Pixabay

Овен

Децата Овни са борбени още от малки и много трудно ще ги задържите в кошарата, защото ентусиазмът им и креативността как да се измъкнат от тези решетки са безкрайни. На детската площадка са лидери и умеят да въвличат други деца в техните игри и да определят правилата. 

Телец

На тези примадони трудно може да угодите. Имат труден характер, особено когато намерят за какво да ви се разсърдят и ядосат. Игрите навън и въобще физическата активност са нещата, които могат да ги променят коренно и да изкоренят лошотията в характера им, уви, обичат да играят повече сами, отколкото с други деца.

3-те зодии, които обичат трудностите

Близнаци

Близнаците са едни малки манипулатори и винаги знаят как да ви преметнат, а любопитството им е безгранично и "искам" е любимата им дума. Като цяло от рано научават много думи и умело боравят с тях, за да философстват, но толкова и бързо се отегчават, а от там следва момент на покой, тишина и четене на дузина книжки в стаята им. И тъкмо когато сте решили, че всичко вече е спокойно, следва едно: "Ама защо?"

Рак

Раците са много емоционални, чувствителни и раними деца, предпочитат да живеят в черупка и да не се разкриват пред хората, а социализацията с други деца им е трудна и предпочитат да си играят сами или с родителите си. Те са мечтатели и се нуждаят много любов, грижовност и нежност. 

Лъв

Лъвовете имат тонове снимки от детството си, защото обожават да позират и обичат да бъдат глезени, поощрявани и изискват цялото ви внимание. Няма как да ги изгубите, защото техният глас се откроява на детската площадка. От друга страна пък са магнетични и верни приятели са и умеят да защитават по-слабите си другарчета.

Дева

От малки Девите са дисциплинирани и подредени и стаята изглежда безупречно, защото за Девите събирането на играчките и подреждането на дрехите си е като детска игра. Те са много суетни, сърдят се малко повече от необходимото, много са любознателни и креативни и обичат книгите.

Везни

Везните са едни от най-кротките и послушни деца, защото обичат спокойствието, съответно и спокойните игри. Детските площадки им омръзват бързо, защото са прекалено шумни и пренаселени. Обичат алтернативните разходки сред природата. Малките везни не са агресивни, нито побойници, но се борят за справедливостт.

Скорпион

Колко е труден характера на ЗОДИЯ Везни?

Везните са добряци и са от онези хора, които и на мравката път правят. Умишлено няма да ви навредят, дори ще се опитат да ви помогнат ....

Децата скорпиони или са много послушни и разбрани, или са абсолютни бандити. Те са кълбо от крайни емоции - безкрайна любов и бушуващ гняв. Инатливи са като магарета и ще видите зор с това да ги облечете, нахраните, изкъпете и какво ли още не. Нищо не се случва така, както на вас ви се иска или поне не без много борба.

Стрелец

Стрелците са едни от най-усмихнатите, жизнерадостни, кипящи от енергия и оптимизъм деца и винаги душата на компанията. Всички обичат да си играят с тях, а и те са много свободолюбиви. Както са ви пред очите, така в следващия момент са в следващия квартал и гонят котки.

Козирог

Козирозите са идеалните помощници на мама и тати, любимци са на учителите си, защото са много всеотдайни и ученолюбиви. Имат своето време за игра, но си оставят време и за полезни дейности като четене и подреждане. Искат да се чувстват полезни и обичат да получават хвалебствия.

Как да разпознаете един ВОДОЛЕЙ?

Водолеите са мечтатели Те се раждат с перманентни розови очила и сякаш не живеят на този свят. Обичат да мечтаят, а мечтите им ги прав...

Водолей

Водолеите са любопитни, понякога дори си врат носа навсякъде. Не обичат правилата, забраните и наказанията, които ги карат да вършат всичко наопаки. Те са дипломати и очакват и родителите им да бъдат такива. Водолеите са мечтатели и най-обичат да остават в любимата си детска стая, където са сами със собственото си въображение.

Зодиите, които биха се омъжили рано

Риби

Рибите са доста разбрани деца. Не са необходими наказания и крясъци, за да ви слушат, точно обратното, защото са много чувствителни и имат склонност да се затварят в себе си. Ако имате малка рибка у дома, спокойно може да й се доверите почти за всичко. Рибите са много отговорни и прилежни и са много добри по-големи братя и сестри. А и по-малки, често са по-мъдри от по-големите си приятели и части на семейството.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com