Зодиите, които не могат да живеят, без да излъжат

40253

Всеки от нас поне веднъж в живота си е изричал лъжа, но представителите на тези 3 зодии са непоправими лъжци. За тях лъжата е начин на живот и не минава и ден, в който да не излъжат.

Близнаци

Близнаците винаги правят добро първо впечатление за себе си. Те изглеждат честни, искрени и много открити хора. Но в действителност са склонни да преувеличават своите заслуги и да приписват несъществуващи положителни качества на характера си. Може би затова трябва редовно да сменят работата си - колегите им в крайна сметка разбират с кого си имат работа и отказват приятелски отношения с тях.

Тези зодии страдат цял живот заради ниското си самочувствие

Рак

Раците също искат да изглеждат пред другите като по-значими фигури, отколкото са в действителност. Затова използват всички средства в преследване на любовта и уважението на другите. Представителите на този знак ежедневно си служат с лъжи.

Лъв

Лъвовете са надарени с таланта на актьор. Те могат лесно да променят облика и настроението си. Вярно е, че не всеки, който веднъж започне да се съмнява в Лъва, успява да разобличи лъжата му.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

3 зодии ще трябва да променят плановете...
Какъв цвят на косата ще Ви донесе...
Уникално любовно пожелание за...
Уникално късметче за всяка зодия...
Бил Гейтс ще става дядо (СНИМКА)...
Финансово изобилие за 3 зодии...
Нещо интересно за зодия Лъв,...
Жените от тези зодиакални знаци...
Лошите страни на всяка една...
Колко бързо прощават зодиите -...
Защо наричаме филията с кайма...
Единствената зодия, която никога...

Последни новини