Зодиите, които никога няма да имат пари

28008
Зодиите, които никога няма да имат пари
Снимка: istock

С възрастта желанието за печелене на пари преминава в желание за спестяване.  Това обаче не винаги е вярно за някои хора и те така или иначе не се дисциплинират. Различните зодии имат различно отношение към парите и това ще разгледаме в следващите редове

Водолей

Те са зодия на творчеството. За тях управлението на финансите е скучна работа. Мислят ден за ден и не се интересуват от бъдещето – днес има работа, има пари, а за по-нататък – ще видим.

Доходите му зависят от неговата нагласа. Ако желае, може да спечели много, но ако няма мотивация, може дори да не вдигне пръст. Те се нуждаят от човек, който може да поеме контрола над финансите и дори има педагогически функции – ще ги накара да седнат и да работят.

Стрелец

Безгрижието към тях е съчетано и с безсмислена тишина. Стрелците могат да печелят много добре, но харчат без особено голяма мисъл. Те имат наистина лежерно отношение към дълга.

Дават, без да замислят, но също така взимат кредити също без умисъл. Няма нищо лошо да се помага на близките, но те понякога прекаляват и дори не се усещат, че самите те затъват. В такъв нервен и оживен вихър стрелецът може да прекара целия си живот.

Жените от тези зодии никога няма да останат без пари!

Ще е чудесно,  ако всеки изкара по един милион долара. Има обаче представителите от зодиака, които винаги имат пари в себе си. Ког...

Близнаци

Те могат да печелят много, но и да харчат много. Нямат никакъв талант в това да управляват финансите си, но понеже винаги са на плюс, дори не го усещат. По някакъв магически начин сметката им се пълни с пари и те продължават да си доставят приятни емоции и пътешествия.

Везни

Те са като близнаците, но без финансовия плюс. Истината е, че везните не харчат толкова много, но имат слабост към инвестицията.  Те инвестират в проекти, които на по-късен етап се пукат като сапунени мехурчета. Те трябва да признаят, че им липса усет за тези неща и е добре да се доверят на професионалисти.

Дева

Кои 3 зодии ще забогатеят в началото на АВГУСТ

Всеки човек иска да бъде богат и да може да си позволи всички онези удоволствия, за които мечтае. Не винаги обаче късметът е на наша ст...

Те са практични, но не и в парите. Печелят добре, но харчат грешно. Те взимат дългове, после губят енергия да ги връщат и така до безкрай. Трябва да се научат да управляват своите пари, а не заети. Само така ще могат да имат финансова сигурност.

Овен

Овените са „Видях, влюбих се и го купих“. Те обичат да живеят красиво и го показват във всеки един момент. Той се разпростира само в своите финанси и това е хубавото. Не заема кредити, не си угажда, ако не може да си го позволи. Затова пък винаги работи здраво, за да не се налага да избира между едно или друго нещо.

Козирог

Те съчетават в себе си благоразумието. Знаят къде да инвестират, така че да не е болезнено. Козирогът е склонен да се отрече от себе си, да живее в скромно и да не мрънка. Козирозите имат голямо търпение и могат да чакат толкова, колкото е нужно, за да се справят или да постигнат желаното.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com