Зодиите, които рядко връщат услуги на приятелите

3014

Това, което даваш на околните, не бива да очакваш в замяна, тъй като никой не ти е длъжен, но присъства и елементът на разочарованието, когато не виждаш същото отношение от приятелите си. Всеки в определен момент има нужда от приятелско рамо за осъществяване на определена задача или нужда. Но не всеки приятел е готов да предложи своята помощ. Има такива, които са винаги първи за купони и забавления, но изчезват, когато имате нужда от подкрепа. 

5-те зодии, които са кофти приятели

Астролозите ни загатват хората от кои зодиакални знаци са най-склонни да избягват правенето на услуги за своите приятели. Нека видим и кои са те:

Близнаци

Всички сме запознати с двойнствения характер на Близнаците, като за тях е известно и че не са сред най-лоялните. Все пак, те са хората, които ще направят купона незабравим. Социални са и лесно се сприятеляват с всеки, а забавлението им е сред най-важните приоритети. Те общуват с твърде много хора и често дори забравят старите си приятели. Буквално са като пчелички, които прелитат от цвят на цвят. Не се притесняват да търсят помощ и да молят за услуги, но дойде ли ред да върнат същото - дават крачка назад.

Лъв

Лъвовете също са непостоянни що се касае за приятелството. Те дават безброй напразни обещания и при тях нищо не е сигурно. Когато имат нужда от вас, постоянно ще са в обкръжението ви и ще се държат добре, но ако вие започнете да се нуждаете от помощ и подкрепа - ще усетите как постепенно се отдалечават и стават по-студени. Представителите на този знак не са сред най-удачните избори за извършване на услуги, така че ви съветваме да ги поставите като краен вариант, ако търсите помощ.

Най-добрите и най-лошите зодии за приятел

Стрелец

Още едни професионални купонджии, които залагат главно на авантюрите и приключенията в живота си. Стрелците също са много социални и приятни личности, които обаче са твърде непостоянни, за да може да се разчита на тях. Ако искате да отидете на пътешествие или купон - те са насреща, но ако се наложи да ви помогнат с нещо по-сериозно, не ги чакайте. Те са доста егоистични и имат силно развит инстинкт за самосъхранение. Интересно за представителите на този знак е, че по-скоро биха помогнали на непознат човек и предложили услугите си, отколкото на близките си, които постоянно са до тях. На какво основание решават да бъдат по-щедри към “външни” лица, не можем да кажем.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Музей в Брюксел показва произведенията...
Това е зодията, чиито живот ще...
Кои 2 зодии ще имат най-много пари...
Това са 3 – те зодии, които ще имат...
Уникално късметче за всяка зодия...
Уникално любовно пожелание за...
Кой трябва да яде копър и кой трябва...
Петър Дънов: 19 храни за лек...
Любовта ще е водеща през декември...
3 зодии от Зодиака ще бъдат най-щастливите...
Какви играчки могат да бъдат закачени...
Меркурий в Козирог.: Как да спасим...

Последни новини