Зодиите, които са обречени на страдание през ДЕКЕМВРИ 2022

12182

КОЗИРОГ

Може да сте чули слух или нещо, което знаете, че е клюка, но въпреки това го приемате присърце. Ти си по-умен от това, но сърцето ти е повлечено надолу и не правиш много, за да се отървеш от това чувство. По време на Луна в съвпад със Сатурн и Меркурий срещу Марс, няма да разберете какво ви е сполетяло или защо реагирате така прекалено, и все пак не можете да си помогнете... сякаш имате карма, която трябва да изпълните, която изисква от вас да се чувствате тъжни и потиснати през този период. Всичко е наред, нещата ще се оправят. Това няма да продължи вечно.

Дъжд от пари ще се изсипе над тези 3 зодии в началото на зимата

ДЕВА

Трябва да се справите с Луната в съвпад със Сатурн и Меркурий срещу Марс и това натрупва негативи срещу вас. Знаете, че това е временно, но кога това знание е променило нещата? Вие се познавате много добре; досега сте оцелявали и сега ще оцелеете. Ще се справите с това, но „това“ съдържа пълен месец чувство на умора, така че по-скоро сте с нагласата „нека приключим с това вече“. Ще се оправите, просто го оставете да се развие, Деви.

Жената Водолей: Кои мъже са подходящи за нея и кои не

ВЕЗНИ

Не си струва да опитвате този месец и в това има много мъдрост. Вие не се предавате, Везни, а чакате подходящия момент за рестартиране. Ако заемете отношение на хладно приемане, ще се почувствате много по-добре, отколкото ако се борите с това. Декември е добър период да се огънете като тръстика, вместо да останете твърди като дъски. Огънете се, Везни. Позволете на месеца да се случи, знаейки, че всичко ще бъде по-добре през новата година.

ЗОДИИТЕ, които лъжат като за световно

Има хора, които са големи хитреци и могат да бъдат истински лисици в комуникацията си с хората. Има такива обаче, които директно влизат...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Дизайнерите посочиха 5 тенденции...
Забравете мита за отслабване...
Коя зодия е най-истинският приятел?...
Коя зодия живее на широка нога?...
Неостаряващи латиноамерикански...
Прочетете това, ако се потите...
Търсите ли нови приятели? Ето...
Ето коя е най-проклетата зодия...
10 неща, които ще накарат МЪЖА...
Кои са най-интересните поредици...
Кой е Радан войвода – легендарният...
Зимната рецепта за пилешко с карфиол,...

Последни новини