НА ЖИВОВойната в Украйна

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица 06-10 ФЕВРУАРИ 2023

15348

ДЕВА

Може да направите немислимото тази седмица, а именно да се самоунищожавате. Може би сте направили нещо нередно и щом не сте го признали, сте създали състояние на вина за себе си, а вината е нещо, което никога не признавате, че изпитвате. Не можете да признаете, че сте направили нещо обидно, така че вместо да промените гледната си точка и да се поучите от грешката си, ще се изолирате от останалия свят, за да можете да ближете раните си насаме.

Февруари ще бъде Месецът на годината за тези 3 зодии!

КОЗИРОГ

Тази седмица ще направите едно от онези глупави изявления, които ви хвърлят надълбоко. Не искахте да изглеждате толкова груб, но благодарение на редицата "враждебни" транзити на Меркурий, вашите думи ще ви накарат да изглеждате като най-големия сноб на всички времена. Вие сте наясно с разликата между това да бъдете „елитен и уважаван“ и голям сноб и през тази седмица ще откриете, че не можете да си помогнете. Дори не се опитвате, но всяко ваше движение изглежда ужасно претенциозно.

Кои зодии ще се сблъскат със сериозни проблеми през февруари

РАК

Вие, тъй като сте си вие, ще изберете ямата на отчаянието, тъй като е трудно за родените под знака на Рак да се справят добре с транзити като Лунен тригон Плутон, Лунен тригон Сатурн и Луна срещу Меркурий, всички транзити, които ще се случат през тази седмица. Заедно тези събития ще повлияят на вашето самочувствие и това, което ви притеснява най-много е, че по принцип сте много уверен човек и не можете да разберете защо се чувствате толкова неадекватни тази седмица.

Уикендът ще бъде като влакче в увеселителен парк за тези две зодии

Този уикенд ще бъде емоционално влакче в увеселителен парк за два зодиакални знака. Представителите на тези две зодии ще попаднат в тру...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Хороскоп

Кои зодии трябва да внимават през...
Фортуна ще погледне благосклонно...
Дневен хороскоп за 30 март 2023...
Фаза на Луната на 30 март 2023 г....
Финансовият гений ще се всели...
Зодиакалният влак ще спре на гара...
Коконата на зодиака - ето коя женска...
Кои зодии ще Ви свалят звезди само...
Кои са най-ревнивите зодии мъже?...
Кои зодии трябва да вземат съдбата...
Незабравим Април очаква тези...
Страхотна Сряда очаква тези зодиакални...

Последни новини