Звездите за него – мъжът Близнаци

4533
Звездите за него – мъжът Близнаци
Снимка: Getty Images/Guliver

Вероятно този знак от зодиака представлява най-големия интерес и предизвикателство за всяка една жена. И най-голяма награда!

Той е интересен...заради своята променливост и своето непостоянство. Трудно е с него, защото е необичаен, но за сметка на това скуката я няма. Обича да защитата свободата и личното си пространство, а именно заради това не обича да се подчинява. В кой свят се намира точно днес...това е доста трудничко да се разбере. Това, което в момента му е в главата и за което си мисли след един час, ще си остане загадка за всеки и завинаги. Като цяло мъжът Близнак е срамежлив, но общителен човек. Надарен е с няколко таланта обикновено. Има богато въображение, гледа да стои далеч от настоящето и лесно може да забрави за някое свое обещание. 

10 цитата за любов, които перфектно описват Близнаците

Близнаците са една от най-интересните зодии в зодиака. Със сигурност имате познати от тях, които са толкова колоритни личности, че не м...

Този изключително начетен и интелигентен мъж е много добър и красноречив оратор, и със своето умение и талант лесно може да привлече почти всяка жена, която се изправи на пътя му. Всъщност, неговата инфантилност и наивна природа са изключителни привлекателни за нейния пол.

Мъжът Близнак е известен със любовта към комуникацията, развлечения и пътуванията, оптимистичния възглед за живота. Допада му умерения хумор, комплиментите и приятните разговори, а всичко това няма как да не се хареса на жените.

Всичко всичко изброено до тук, той не се слави като голям романтик. Понякога изпитва сериозни трудности да се изрази точно какво мисли, какви са неговите моментни emoziи. Когато е по-млад, разумът е винаги предимство при него, но в по-зрелите години, започва да бъде емоционално открит във всякакъв аспект. 

В леглото предпочита да е доминиращата страна. Обича да експериментира, да прави любов пред огледала, на светло, с горящи свещи. 

Годишен хороскоп 2021 - Близнаци

Началото на новата година ще ви вдъхнови за постигането на нови цели. През януари съдбата ще ви постави в центъра на събитията. Изненад...

Мъжът Близнак цени свободата си докрай, и трудно се решава да направи стъпка към женитба и създаването на семейство. Ако една красива дама обаче навлезе дълбоко в сърцето им, е възможно да направя тази голяма за тях крачка. Но дори тогава ще се опитва да поддържа чувството си на свобода и трудно би позволил това да бъде осуетено от когото и да било.

Големият проблем в Близнака е неумението му да доведе нещо започнато до финала. точно в момента, в който той разбере къде е същината на проблема и от какво естество е, неговия интерес изчезва и той се прехвърля някъде другаде.   Близнакът винаги е бил гениален стратег, но лош практик.   В своята работа много често е смятан за "най-острия ум" и е ценен заради новите си и блестящи идеи и креативноста си.  Парите и Близнаците са почти несъвместими. Буквално те изтичат между пръстите им. В момента, в който им попаднат в ръцете някакви средства, всичко придобито буквално ще прогори джобовете им и ще си намерят всякакъв повод, само и само да похарчат всичко, което имат.

Този мъж в душата си винаги ще остане едно малко момче, зодиакалния аналог на Питър Пън. За него детските качества са съвсем типични - вечно търсене на нови забавления, любопитство и страст към "пакостите".  

Ако искате да спечелите мъж Близнаци, трябва да провокирате неговия интерес и да насочите вниманието му към разнообразни свързани предимно с приключенията - Близнаците обичат това. Не бива да го оставяте да скучае, защото много лесно ще хукне в друга посока. На него трябва да бъде дадена възможност за прояви. Буквално като на малко дете, трябва да бъде забавляван възможно с най-различни предизвикателства. В противен случай бързо се отегчава и бяга. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com