Дахер Ламот: Що за хора биха сложили бомби в девическо училище?

3027
Дахер Ламот: Що за хора биха сложили бомби в девическо училище?
Снимка: Actualno.com

"Що за хора биха сложили бомби в девическо училище и да убият над 85 души, повечето от които малки момичета? При това само защото са хазара, шиитско малцинство в Афганистан.

Сещам се. Талибани. Същите, които бяха въоръжавани в Афганистан от най-великата нация на света и които даже посветиха филма "Рамбо III" на тях, на "храбрите муджахидини". Впрочем муджахед директно означава боец за джихад, т.е. джихадист.

Дахер Ламот: Защо Холивуд проси за пари за Йемен, но не застава срещу геноцида там?

"На мен постоянно във фийда на Фейсбук ми се появява реклама, в която холивудски звезди молят аудиторията за финансови помощи за да се ...

Същото стана преди 4 години, когато "сирийските бунтовници" убиха близо 70 деца в Идлеб от шиитските села Фауаа и Кафрая. Също финансирани и въоръжавани от най-великата нация. Тогава бунтовниците не си спазиха обещанието и взривиха автобусите пълни с деца, които години бяха под тяхна обсада и подложени на ежедневен техен терор", пише анализаторът Дахер Ламот във Фейсбук.

"Преди 3 години пък С.Арабия удариха автобус пълен с малки ученици, повечето под 15 години в Дахян, Йемен. Отново шиити, над 40 деца загинаха. Тогава САЩ обеща разследване, но както винаги става, всичко е забравено.

Връзката между всичките случаи? Шиитски дечица, убити по погрешка от "нашите". Които обучаваме да се бият срещу "Злото". Дали някой се запитва кой е злото в случая?

Не че сега на някого му пука за всички тези дечица. Защото всеки ден е пълно с убийства и смърт, проблеми и спорове. А както знаем от медиите, шиитите са враг на човечеството, чийто източник е големия и лош Иран, толкова лош, че не ни дават петролните си залежи, а подписват договори с Китай.

Афганистан в национален траур заради взрив до училище в Кабул

Президентът на Афганистан Ашраф Гани обяви 11 май за ден на национален траур във връзка с взрива на 8 май до училището в Кабул, съобщи ...

Видите ли докъде води омразата, при това в медиите, които грижливо се представят за носители на "диверсия", на "етническа" и религиозна толерантност. Ама не и когато става на въпрос за някои нации.

Нагло използват деца за пропаганда (както при случаите с Бана Абед или с Наира Сабах), но не се свенят да насъскат своите уродливи песове за да убиват малки деца. За които, както казах, на никого не му пука.

И това не е характерно само за най-великата сила на планетата. Такива са всички. Точно това е тъжното. Да не си помислите, че не го знам.

После се чудите що ни управляват неграмотни дебили. Щото послушните са най-удобни и лесни.

Но на нас не ни пука. Важното е да се джафкаме във Фейсбук и да се правим на евроатлантици и русофили. Щото на великите сили много им пука и за двата типа . Накрая ще изпотрепем за славата на величието им и за способността да използват глупостта и подчинението. Заради което те са велики."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ:

Войната между Израел и "Хизбула": Кой печели засега?

"От танк на дрон": Украинците рециклират изоставеното на фронта оръжие

Time: В упадък ли е Америка?

Светлина насред пълния мрак: Крах за Украйна без ПВО, но САЩ се задействаха

Анализ от Турция: Иранският удар не е театър, а репетиция за война

Анализатор: САЩ направи така, че с руски пари Украйна ще получи F-16

"Русия не може да спечели тази война": Велизар Шаламанов тълкува знаците след американската помощ за Украйна

Разгръща ли се Трета световна война? Говори проф. Владимир Чуков

Между репресиите у дома и страхът от война с Израел: Какъв е животът на обикновените иранци?

Войната на Иран срещу жените

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com