X
 
 

Русия е заинтересована от запазване на Евросъюза

1399 6
Русия е заинтересована от запазване на Евросъюза
Снимка: Getty Images/Guliver
Русия е заинтересована Европейският съюз да се запази и да контактува с разбираем партньор, заяви президентът Владимир Путин.

В свое изказване на форума на „ВТБ Капитал” „Русия призовава!“ той сподели, че Москва следи със загриженост случващото се там, съобщи РИА Новости.

Русия похвали позицията на Макрон за разширяването на ЕС

Руският посланик в ЕС аплодира противопоставянето на Еманюел Макрон срещу разширяването на съюза в знак на това как Кремъл се възползва...

Голяма част от златния валутен резерв е деноминиран в евро.

Стокообменът е намалял на различни решения за санкции и от 450 млрд. в момента е около 300 млрд. Европейският съюз е най-големия икономически партньор на Русия, затова Москва има интерес той да се запази и да функционира ефективно.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • руско псе, което хапе ръката която го храни 6 руско псе, което хапе ръката която го храни преди 2 седмици Профил на трол?
  след 11-годишно маршируване на място е доказан от статистиката на Росстат явен регрес и разпад на човешката и на технологичната инфраструктура на Русия. Ако деструктивното въздействие на путинския режим не бъде прекратено, след 15 год русия ще остане без ресурси и с напълно деградирало население. Всяка минута в Русия умират петима. Смъртността надхвърля раждаемостта в някои региони 3 пъти виж още ›› В Русия официално са регистрирани: алкохолици — над 4 580 000 души, наркомани — над 8 870 000, с психически заболявания — 978 000, туберкулозно болни — над 890 000,заразени с ХИВ-вирус - над 2 380 000. РФ е на първо място в света по: умишлени убийства; деца пушачи; рушвети; растящ брой на пушачи; пътно-транспортни произшествия; самоубийства сред младежи до 19 год и сред мъжкото население от всички възрасти; абсолютен демографски срив; самоубийства на стари хора заради мизерия; изоставени деца; смъртност от сърдечно-съдови заболявания; пациенти на психиатричните клиники; търговия с хора; борти и смъртност при раждане; употреба на спирт и спиртни напитки; растеж на заболелите от СПИН; авиационни катастрофи (13 пъти над средното световно равнище). Русия потребява над 21 % от световното производство на хероин (над 300 тона годишно) на стойност около 36 млрд. долара и заема 3-то място в света по брой на наркомани след Афганистан и Иран. Годишно деца и младежи харчат за наркотици 2,5 милиарда долара. Всеки ден в Русия от свръхдоза умират около 100 души. По данни на Росстат 90,9 % от хората живеят в мизерия или балансират на равнището на бедността. Броят на хората със средни доходи, по-заможните и богатите не надхвърля 10 % По данни на Сметната палата демографският срив се ускорява През първите осем месеца на 2019 г. населението на Руската федерация е намаляло с 219 200 души, което е 1,3 повече от 2018 г. , от които 120 000 бездомници умиращи по улиците. За да не плаши, Росстат не отчита значителен % от починалите руски граждани.
 • Анонимен 5 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  История на световния тероризъм организиран от Кремъл! Световния тероризъм е организиран и финансиран от Русия! Там все още имала училища за терористи! Не се чудете, че терористите и на бургаското летище, и парижките терористи говорели отличен руски! - http ://www .urantia-s.com/library/suvorov/oblom - Някъде около началото на трета страница може да се прочете следното: “Начиная с 1956 года С виж още ›› оветский Союзе резко усилил идеологическую, кадровую, военную и финансовую поддержку так называемых национально-освободительных движений во всем мире. В СССР были созданы тайные центры подготовки как рядовых террористов, так и организаторов партизанской войны. Подготовка кадров шла как по линии КГБ, так и по линии ГРУ. Одним из таких центров было Одесское высшее общевойсковое командное училище, которое находилось под плотным контролем ГРУ. В этом училище был развернут так называемый «партизанский факультет», в котором готовили бойцов из стран Азии, Африки и Латинской Америки. В 1965 году факультет разросся до таких размеров, что училище пришлось разделить на Одесское и Киевское. В Одессе остались учиться темнокожие борцы за свободу, а советских курсантов отправили в Киев. Начиная с середины 1950-х годов партизанские войны и сопутствующие им атаки террористов во всем мире набирали размах, а вскоре и вышли из-под контроля советских товарищей. Но чем дальше наши вожди протягивали свои загребущие руки, тем хуже становилось положение в Советском Союзе и подвластных ему странах. В любой момент могло полыхнуть.” П.П. Може би пък нещо може да му “просветне” за евразийскосоЧиализЪмаТ в ссср и RAZIя?!?!?
 • Анонимен 4 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Москва, Лубянка: штаб-квартира ближневосточного и мирового террора - http ://politkuhnya.info/istoriya/moskva-lubyanka-shtab-kvartira-blizhnevostochnogo-i-mirovogo-terrora.html
 • Анонимен 3 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Тоя що не вземе да се гръмне?
 • Анонимен 2 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  нови руски лъжи и инсинуации
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  "Русия е заинтересована от запазване на Евросъюза", и за това влага милиарди рубли в разпадането му - Брекзит, разпад на Испания, мюсюлмански тероризъм и т.н.!
Катастрофа е затапила АМ "Тракия"
Катастрофа е затапила АМ "Тракия"

Катастрофа на магистрала "Тракия" задръсти движението. Сблъсъкът е станал на около 25 км преди столицата. Към момента е образувана опашка...

Последно в Актуално