Необикновената история на Вивалди в единствения в света 3D концерт идва у нас

3482
Необикновената история на Вивалди в единствения в света 3D концерт идва у нас

Световноизвестните виртуозни музиканти ще взривят родната публика с уникалното 3D шоу VIVALDIANNO в най-голямата зала Арена Армеец. След продължителни преговори, зрителите у нас също ще успеят да се насладят на великия спектакъл, след като България бе включена в световната карта на турнето с концерт на 9 декември (петък). Необикновената история за надеждите и загубите на големия италиански гений Антонио Вивалди е пресъздадена по един вълнуващ начин, и разказана, както никога досега.

Новата уникална интерпретация на класическия концерт съчетава традиционно и съвременно, минало и бъдеще на фона на впечатляващи светлинни и визуални 3D ефекти. Във VIVALDIANNO бароковата атмосфера е пресъздадена по впечатляващ начин благодарение и на модерното танцово шоу.

Оркестърът е позициониран между два огромни мултимедийни екрана, които се намират пред и зад сцената. В комбинация с уникалния светлинен дизайн, създаден по най-съвременните технологии, публиката за първи път ще стане свидетел на ненадминато музикално и визуално изживяване в трето измерение.

VIVALDIANNO събира на една сцена виртуозни музиканти от цял свят. Една от звездите на шоуто е и световноизвестната виолончелистка и композитор Тина Гуо. Нейното отличително звучене – комбинация от класическа музика, модерен рок и електронни елементи, я прави неизменна част от музикалния акомпанимент на звезди като Стиви Уондър, Ханс Цимер, Питър Гейбриъл, Карлос Сантана, Фу Файтърс и много други. Обявена за интернационална сензация, Тина участва още и в създаването на филмова музика.

Автори на 3D спектакъла са чешкият музикант и продуцент Майкъл Дворжак и виртуозният цигулар Ярослав Свечени. Либретото е дело на Томаш Белко, а визуалната концепция е поверена на въображението на Косуке Сугимото, прочут японски художник, режисьор и аниматор.

VIVALDIANNO ще се проведе на 9 декември в Арена Армеец София. Билетите за шоуто влизат в продажба от 26 октомври и могат да бъдат закупени на цени от 40 до 70 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн.

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена