X
 
 

Apple е на финалната права да защити iPhone-ите от спам позвънявания

2382 0
Apple е на финалната права да защити iPhone-ите от спам позвънявания
Снимка: Getty Images/Guliver
Потребителите на смартфоните, произведени от американската компания Apple, съвсем скоро може да получат защита от спам позвънявания, твърди интернет порталът The Verge, цитиран от БГНЕС.

Става въпрос за все по-популярните методи за измама, при които се начислява гигантска сметка чрез обаждания, правени през интернет от автоматични системи. Според публикацията Apple е патентовала система за автоматично определяне на спам обажданията и известяване на потребителите. Собствениците на iPhone ще виждат на екрана специално предупреждение заедно с информацията за входящото повикване.

Какво ще означава eSIM поддръжката за потребителите на iPhone?

Включването на електронна SIM карта или "дигитална" SIM карта в iOS 12.1 beta версията на мобилната операционна система на Apple, ще по...

Технологичният гигант Google също разработват подобна антиспам система, която може да бъде използвана в смартфоните модел Pixel 3. Става въпрос за прихващане на такива обаждания чрез Google Assistant. Оценката на The Verge е, че Google е много по-напред от Apple в тази област.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
5-те ЗОДИИ с най-труден характер
5-те ЗОДИИ с най-труден характер

Има зодии, с които много трудно можеш да се разбереш, заради това как се отнасят към другите, какъв характер имат и пр. Това е кратка класация на зодиите,...